Spelförslag: West Coast Eagles vs Sydney Swans 25/3

West Coast Eagles -Sydney Swans / Aussie Rules / AFL

Matchen:

West Coast Eagles mot Sydney Swans på nybyggda Optus Stadium där nuvarande publik rekord på 44142 åskådare från finalförlusten 1991 mot Hawthorn Hawks med största sannolikhet kommer ryka all världens väg idag. Det förväntas komma upp till 60.000 fans för att se West Coast Eagles vinna över deras ärkerival Sydney Swans på denna ny byggda arena.

Någonting man faktiskt har lyckats med på senare år då man har vunnit 2 av dom 3 senaste mötena och därmed satt stopp för Sydney Swans segersvit på 8 raka vinster från 2008 till 2014. För att kolla in dessa 3 möten så observera West Coast Eagles resultat på deras gamla arena.

Omgång 4, 2017, West Coast Eagles  91 Sydney Swans 65
Omgång 5, 2016, Sydney Swans  88  West Coast Eagles 49
Omgång 17, 2015, West Coast Eagles 103  Sydney Swans 51

Det var stor skillnad på dessa 2 lag förra säsongen gällande hemma och bortaspel där. West Coast Eagles rankades som tredje bästa hemmalag och Sydney Swans på en femte plats som bästa bortalag.

Intresset kommer vara sjukt hypat när West Coast bekräftar att deras ruckman/ mitfältare Nic Naitanui kommer göra sin efterlängtade comeback efter sin knä operation som höll han borta större delen av förra säsongen. Hans återkomst kommer GARANTERAT öka deras effektivitet på mittfältet som annars var en bristvara förra året.

Det kan inte bli ett bättre test att se hur deras mittfält står emot Swans kraftfulla styrka när man spänner musklerna och jag tycker inte att ett odds på 3,10 är värt att skrämmas iväg från. Ny arena, 2 senaste vinsterna kom på hemmaplan plus Nic Naitanui återkomst. Jag tror att man på allvar spelar för sin publik idag och synar 3.10 på nybyggda Optus Stadium.

Mitt Spreadsheet:

Speltips: West Coast Eagles

Odds:3.10

Spelstopp: 10.20

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: West Coast Eagles vs Sydney Swans 25/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades