Spelförslag: Wacker Burghausen vs FC Ingolstadt 04 II 13/7

MATCHEN:

Jag lägger dagens andra spelförslag på Wacker Burghausen hemma statistik där man faktiskt inte har förlorat sedan den 11e November förra året. Efter det har man följt upp den förlusten med 8 vinster och 2 oavgjorda resultat medans FC Ingolstadt 04 II avslutade förra säsongen med att förlora dom 3 återståenden matcherna med bedrövliga 7-1 i målskillnad.

Wacker Burghausen följde sedan upp sin fina hemmastatistik med att återigen vinna i en tränings match den 22a Juni med 2-1, FC Ingolstadt 04 II har förlängt med ännu en förlust på resande fot där man förlorade med klara 4-1 mot suveräna Bayern ll innan man slutligen kunde ta sin första borta seger på 5 försök när man med 1-0 mot Garching för 5 dagar sedan.

En månad in på säsongen förra året vann FC Ingolstadt 04 II  borta mot Wacker Burghausen med 2-3 när man vände ett 1-0 underläge till 3-1 i andra halvlek. Wacker Burghausen svarade med att slå dom borta 9 månader  senare med 4-1.

Wacker Burghausen har aldrig vunnit hemma mot FC Ingolstadt 04 II och står efter 3 års inbördes möten på 2 förluster och 2 oavgjorda resultat.. Å andra sidan så är man ett otroligt spel skickligt hemmalag  medans Ingolstadt inte har övertygat i sitt bortaspel,

Ny säsong och nya förutsättningar för båda lagen. Jag tror på Wacker Burghausen idag och garderar med ett DNB ifall matchen skulle oavgjort. 1.75 gånger pengarna ska synas.

Mitt Spreadsheet 27e Juni-27e Juli:

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Wacker Burghausen har 8 segrar och 2 oavgjorda på sina 10 senaste hemma matcher

✅ FC Ingolstadt 04 II har förlorat 4 av dom 5 senaste borta matcherna

⚠ Wacker Burghausen har inte vunnit hemma mot FC Ingolstadt 04 II

Inbördes möten:

Speltips: Wacker Burghausen  DNB

Odds: 1.75

Spelstopp: 19.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

 

 

Tipsa om Spelförslag: Wacker Burghausen vs FC Ingolstadt 04 II 13/7 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades