Spelförslag: Viktoria Plzen vs Wacker Tirol lnnsbruck 10/7

En rek är inte tillräckligt bra skriven om den inte sitter”  

MATCHEN:

Vissa dagar är inte utbudet det bästa och man får vässa pennan lite extra för att hitta matcher med ett bra spelvärde i. Idag har jag hittat 3 matcher och jag kommer skriva en kort resume på  samtliga av dom då det egentligen inte finns nåt direkt att ta på när det är vänskapliga tränings matcher. Men först ut är Viktoria Plzen  från Tjeckien. Ett överlägset lag som öste in mål förra säsongen och som inte helt oväntat vann ligan. Det va inte många matcher man förlorade och speciellt inte hemma.

Det finns inga inbördes möten mellan dessa 2 lagen sen tidigare men ska man se till hur Viktoria Plzen  10 senaste matcher och hur resultaten i dom 5 senaste matcherna har slutat så har man gjort sjuka 23 mål och släppt in 7 och man har vunnit 8 matcher, kryssat 1 gång och förlorat 1 gång.

Man är dessutom vunnit dom 7 senaste matcherna. I min mening är detta ett glasklart resultat. Oavsett om det är en tränings match i bäst av 2 mot Wacker Tirol lnnsbruck så  kan jag inte i min vildaste fantasti se hur man bromsar ner sin mål produktion idag. 1.51 gånger pengarna på 10bet är tagen alla dagar i veckan.

Mitt Spreadsheet 27e Juni-27e Juli:

Viktoria Plzen:

Behövs ingen längre presentation av Viktoria Plzen för att förstå hur bra detta laget faktiskt är.

Wacker Tirol lnnsbruck:

Lite blandade resultat från den inhemska ligan och vänskaps matcher men att möta Plzen borta kommer bli en tuff uppgift. Men vänskapliga matcher kan allt hända, dock tror jag inte det sker idag.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Viktoria Plzen har gjort 23 mål och släppt in 7 på 5 matcher

✅  Viktoria Plzen är obesegrade i sina 7 senaste matcher

⚠ Lagen har aldrig möts tidigare

Speltips: Viktoria Plzen

Odds: 1.51

Spelstopp: 17.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport 

Tipsa om Spelförslag: Viktoria Plzen vs Wacker Tirol lnnsbruck 10/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades