Spelförslag: VfB Eichstätt vs Bayern München II 12/7

En rek är inte tillräckligt bra skriven om den inte sitter”  

MATCHEN:

Enligt Bayern München II forum på deras hemsida säger fansen “äntligen är en ny säsong igång”. Det verkar råda en stor optimism inför den här säsongen som det så klart gör för alla lag när en ny säsong ska dras igång men samtliga Bayern München II  fans är eniga om en sak och det är att matchen mot VfB Eichstätt ska man bara vinna. Bayern Munchen Twitter:

En del fans skriver och hänvisar till att man mötte dom 2 gånger förra året där man först vann borta med 3-2 för att 7 månader senare vinna hemma mot dom med 2-0.

Andra fans skriver att i grunden är man det bättre laget och har har alltid varit. Man hänvisar till fjolårets tabell placering och man påpekar också hur lagets form är inför den här matchen. Och där kan man konstatera en sak.

VfB Eichstätt har har spelat 2 vänskaps matcher inför den här säsongen, första Juli hemma när man förlorade mot FC Köln med klara 5-2, för att sedan följa upp med en 2-0 förlust mot  Munchen 1860 7 dagar senare.

Bayern München II däremot har hunnit med 3 vänskaps matcher. Först vann man hemma mot Ismaning den 16e juni med 8-0, som sedan följdes upp med en 4-1 seger mot Ingolstadt ll för att sedan avsluta med att spela  2-2 borta mot Leifering från Österrike.

En kort summering är att Bayern München II är i grunden ett mycket bättre lag än vad  VfB Eichstätt är. Bayern München II kommer med 2 vinster och ett oavgjort resultat på sina 3 tränings matcher medans VfB Eichstätt inte har övertygat med sina 2 förluster på 1 vecka. Slutligen så vann Bayern München II båda mötena mot VfB Eichstät  förra säsongen.

Jag sätter därför mitt utgångstips på att Bayern München II inte gör sina fans besvikna och tar en komfortabel seger till 1.53 gånger pengarna.

Mitt Spreadsheet 27e Juni-27e Juli:

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Bayern München II är i grunden ett mycket bättre lag än VfB Eichstätt 

✅  VfB Eichstätt kommer med 2 raka förluster

⚠ Risk för premiär nerver

Speltips: Bayern München II

Odds: 1.53

Spelstopp: 18.45

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: VfB Eichstätt vs Bayern München II 12/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades