Spelförslag: Ventforet Kofu vs Oita Trinita 26/5

MATCHEN: 

Ett obesegrat hemmalag som inte förlorat på dom 6 senaste matcherna mot serieledarna Oita Trinita som inte förlorat på 3 raka matcher.Uppgjort för en kryss match? Isåfall lägger jag spelförslaget x2 till 1.54 gånger pengarna då jag inte tänker spela emot Oita Trinita idag. Och varför skulle jag göra det? Laget har vunnit 83 procent av alla sina borta matcher där man dessutom har vunnit 4 raka matcher. För den delen ska man inte undererskatta Ventforet Kofu som är obesegrade i sina 6 senaste matcher men som också släpper in mål i stort sett alla sina hemma matcher, 6 av 7 tillfällen där också en vinst hemma kan rapporteras. Annars står man på 4 oavgjorda och 2 förluster. Slutar denna matchen 1-1 eller 1-2?

Ventforet Kofu:

Ventforet Kofu är obesegrade i sina 6 senaste matcher, trots att man släpper in minst 1 mål i 86 procent av alla sina borta matcher. Laget ligger på en 8e plats och har inte sin styrka på hemmaplan. En vinst och 4 oavgjorda har det blivit jämfört med bortaspelet med 4 vinster och 2 oavgjorda.

Oita Trinita:

Som jag skrev så har Oita Trinita vunnit 83 procent av alla sina bortamatcher den här säsongen och kommer från 4 raka segrar på resande fot. 5 vinster och en förlust har det blivit totalt och har på dom 3 senaste matcherna, hemma som borta gjort 2 mål eller fler. En majestätisk förstaplats och 10 poäng före Ventforet Kofu.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Historiskt sett 2 väldigt målsnåla lag som möts.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Oita Trinita är obesegrade i sina 4 senaste bortamatcher.

✅ Ventforet Kofu är obesegrade i sina 6 senaste matcher

⚠ Små marginaler som en 1-0 vinst till hemmalaget.

Speltips: Oita Trinita x2

Odds: 1.54

Spelstopp:07.00

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Ventforet Kofu vs Oita Trinita 26/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades