Spelförslag: Varbergs BoIS vs Helsingborgs IF 19/6 “Revansch lust till 1.82”

 “En rek är inte tillräckligt bra skriven om den inte sitter”

                                              MATCHEN: 

Harry Kane frälste oss igår med det klassiska övertidsmålet och där med satt både kombon och att vi fick pengarna tillbaka på en uddamåls seger Även Umeå Fc gjorde sitt igår när man vann Norrlands derbyt med 1-0 och jag börjar komma in i en bra form nu. Månaden började knackigt med en rad förluster och minus på spelkontot men jag bytte strategi, lägger mer tid på kvaliten  och gick ner i insats vilket har resulterat i 44 vinster, 18 förluster, och 3 Void på 65 matcher . Netto +40763kr.spreadsheet 27e maj/27e Juni. Grattis ni som har ryggat!

Idag förlitar jag mig helt på att Helsingborg tar revansch efter den snöpliga övertidsförlusten mot Halmstad, samtidigt som Varberg kommer med en urdålig form och har förlorat sina 6 senaste matcher i ligan. Ett Galet fint spelvärde i en Helsingborg seger idag gör att jag lägger dagens spelförslag på att man utan större svårigheter åker till Varberg och får med sig alla 3 poängen till 1.82 gånger pengarna. Det är bara och tacka och ta emot för detta ÄR en match man bara ska vinna idag.

Varberg BoIS:

Precis så dåligt som raden visar är Varberg BoIS för tillfället.  Man ligger på en fjortonde plats och har 2 placeringar ner till bottenlaget Värnamo som innehar sista platsen just nu på bara 5 poäng. Varberg har bara tagit 3 segrar på hela säsongen och 2 av dom har kommit hemma. Annars har man raden 3-1-8 och målskillnad 14/21. Och som jag nämnde, 5 raka förluster.

Helsingborg IF:

Helsingborg IF kommer till spel med ett helt annat självförtroende och har 3 segrar och en oavgjord på sina 5 senaste. Ända förlusten har kommit mot Halmstad som är ett betydligt bättre lag än Varberg. I och med Halmstads seger gick man upp till en andra plats på 27 poäng. Helsingborg har vid vinst ikväll chans att komma upp på samma poäng vilket jag tror att man gör. Helsingborg har nämligen på sina 12 liga matcher bara förlorat 2 gånger. Idag studsar man tillbaka igen.

Inbördes möten: 

Helsingborg har aldrig förlorat mot varberg och gick obesegrade igenom båda duellerna förra året.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Helsingborg form

✅ Helsingborg har aldrig förlorat mot Varberg

⚠ Varberg har tagit 2 av 3 segrar hemma.

Speltips: Helsingborg

Odds: 1.82

Spelstopp: 19.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport 

Tipsa om Spelförslag: Varbergs BoIS vs Helsingborgs IF 19/6 “Revansch lust till 1.82” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades