spelförslag: Valladolid – Sporting de Gijón 7/6 dagsformen avgör

MATCHEN: 

Årets viktigaste match spelas på Estadio Zorrilla ikväll och den mellan Valladolid och Sporting de Gijon och jag har kollat vidare på  båda lagens form och anser att det är en klar fördel till hemmalaget Valladolid som kommer till det här kvalet med 4 segrar på sina 5 senaste matcher och möter Sporting de Gijon som kommer med 4 förluster och en vinst på sina 5. Dagens spelförslag till 2.10 på en rak etta läggs därför i händerna på Valladolid som dessutom va det fjärde bästa hemma laget denna säsongen med 45 inspelade poäng på 21 matcher. Bara Sporting de Gijon va bättre med 48 poäng på sina 21 hemma matcher.

Sporting De Gijon som dessutom inte va bättre en 8e plats i borta statistiken den här säsongen, med bara hälften av 48 poäng inspelat. Klar fördel till Valladolid med andra ord. Utgångstips: 1-0, 2-0?

Valladolid:

Valladolid avlutade Segunda Divison med att göra mål i dom 7 senaste liga matcherna, och även om man släppte in mål i över 70 procent av alla sina hemma matcher så stod man för 14 segrar, 3 oavgjorda och förluster hemma på Estadio Zorrilla. Notera att Valladolid har gjort 2 mål eller mer i dom 4 senaste matcherna.

Sporting de Gijòn:

Spoting de Gijòn slutade på en tredje plats i La Liga2 och 4 poäng före Valladolid men som jag skrev så har Sporting Gijòn sin styrka hemma där man va ligans bästa hemmalag med 48 poäng på 21 hemma matcher där man även har tagit 68 procent av alla sina poäng i år.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Lagen möttes i liga spelet för snart 2 månader sen där Gijon vann borta med 1-0

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Vallodolids form

✅ Gijons 4 förluster på dom 5 senaste

⚠ Gijon vann senaste mötet med 1-0

Speltips: Valladolid

Odds: 2.10

Spelstopp:20.30

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

Tipsa om spelförslag: Valladolid – Sporting de Gijón 7/6 dagsformen avgör till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades