Spelförslag: V-Varen Nagasaki-Nagoya Grampus Eight 12/5

MATCHEN: 

V-varen Nagasaki mot Nagoya Grampus Eight får kicka igång den här lördagen med ett spelförslag att Nagasaki bryter trenden med 3 raka liga förluster i ligan samt en cup förlust med att vinna idag och att man gör det med att göra över 1,5 mål mot ett bottenlag som Nagoya Grampus som kommer med 5 raka bortaförluster och snittar minst 2 mål bakåt per match.

2/13 i den målskillnaden och en defensiv som verkligen inte övertygar. V- Varen Nagasaki är egentligen inte så mycket bättre och just nu på en fjortonde plats med 5 poäng före Nagoya men har en klar fördel med att kunna göra mål och stod upp bra med att göra 2 mål mot serie tvåan Tokyo i 5-2 förlusten och dessutom vinna med 3-0 mot ett annat bottenlag. Gamba Osaka som just nu ligger 3 poäng före Nagoya i tabellen. Ha med i beräkningen att V-Varen har spelat 62 procent av alla sina matcher över 2,5 mål och snittar minst 1,5 mål hemma. Nagoya har släppt in 16 mål på sina 7 bortamatcher och snittar 2,29 mål bakåt på det. 2-1 2-2 3-1 idag?

V-Varen Nagasaki: 

V-varen Nagasaki är egentligen inte bättre än Nagoya Grampus är men ska man ställa lagen mot varandra så ska detta vara en match som V-Varen Nagasaki ska vinna då Nagoya släpper in minst 2 mål per match på bortaplan. V-varen har spelat 6 hemma matcher och står på 2 vinster, 2 oavgjorda, 2 förluster och 9/10 i målskillnad .Man har gjort mål i 4 av dessa och kan inte klandras för 0-2 förlusten mot serie ettan Hiroshima som är ligans mest defensivaste lag för stunden. Totalt har V-varen gjort mål i 11 av 13 matcher och släppt mål i 10 av dom. Ett målsnitt framåt på 84 procent.

Nagoya Grampus Eight:

Ja statistiken på Nagoya talar sitt eget språk. 1 vinst, 1 oavgjord och 5 förluster på bortamatcher. 7 mål och 16 insläppta och som jag skrev 2,29 insläppta mål per match är ju verkligen inga siffror som skrämmer. På det så har Nagoya spelat över 2,5 mål i 71 procent av sina bortamatcher. Ett bortaspel som man tillsammans med 2 cupspel inte har gått vinnande ur på 7 matcher.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Bara ett hemma möte finns att repportera och det va från andra divisionen förra året i en match som slutade 1-1

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ V-varen har spelat 10 raka matcher utan att spela oavgjort.

✅  Nagoya snittar minst 2 mål bakåt 

⚠ V-varen har inte vunnit på 3 matcher.

Speltips:  V-varen över 1,5 mål

Odds: 2.00

Spelstopp: 07.00

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: V-Varen Nagasaki-Nagoya Grampus Eight 12/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades