Spelförslag: Umeå FC vs Team TG FF 18/6 “2.05 är som klippt och skuret”

         “En rek är inte tillräckligt bra skriven om den inte sitter”

                                              MATCHEN: 

Jag hittade ett riktigt fint spelförslag från 10Bet som måste spelas idag. Eller hittade och hittade, den fanns på Unibet också men det fanns inte mer 1 spelförslag på denna matchen och det är 1×2. På 10bet är utbudet lite bättre och jag fann Umeå FC på ett DNB spel till 2.05 gånger pengarna och lägger dagens första spel därifrån.

Inte ett allt för tokigt spel då Umeå FC inför den här matchen är obesegrade i dom 6 senaste matcherna och har spelat 4 oavgjorda matcher och vunnit 2. Nu spelar man hemma i Umeå där man dessutom är obesegrade med 3 vinster och 2 kryss på 5 matcher och möter Team TG FF också dom från Umeå som förvisso har raden 2-1-3 på bortaplan men känslan säger mig att det inte räcker ändå.

Det är så små marginaler som skiljer dessa 2 lagen åt där Umeå FC ligger på en 8e plats med 15 poäng på 11 matcher, Team TG FF ligger på en 10e plats med en poäng efter, Ett obesegrat “hemmalag” från Umeå mot ett lite mer “mänskligare  bortalag från Umeå”  gör att jag enkelt väljer sida idag och spelar som tidigare nämnt. Umeå FC DNB till 2.05 gånger pengarna.

Umeå FC:

Lite som jag nämnde ovan så är Umeå obesegrade på sina 6 senaste matcher och ska man fin dra det lite extra så är man alltså obesegrade hemma och har på sina 7 senaste hemma matcher (sista matchen förra säsongen inräknat samt en cupspel match) ännu inte förlorat. 5 vinster och 2 oavgjorda resultat har det blivit. Det enligt min mening övertygar mig att en vinst och DNB räcker långt idag.

Team TG FF:

Team TG FF:s “bortaspel” övertygar mig inte direkt. Man blandar och ger och faktum är att ska man se till lagets 5 senaste matcher, i hemma som bortaspel så har man 3 förluster och 2 vinster. vill dock tillägga att detta bortaspel har resulterat i 2 vinster, 1 oavgjord och 3 förluster och att man för stunden är bättre än Umeå FC i den statistiken.

Men nu är det som sagt ett obesegrat Umeå på “hemmaplan” som är uppgiften och jag tror man förlorar alternativt får med sig ett x.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

2 oavgjorda resultat, en varsin vinst på dom 4 senaste mötena. Fördel Umeå FC

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Umeå FC är obesegrade i sina 7 senaste hemma matcher

✅ Umeå FC är obesegrade i dom 6 senaste liga matcherna hemma som borta

⚠  Norrlands derby

Speltips: Umeå FC DNB

Odds: 2.05

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: https://5spades.com/10Bet-Sport

Tipsa om Spelförslag: Umeå FC vs Team TG FF 18/6 “2.05 är som klippt och skuret” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades