Spelförslag: Ulsan Hyundai vs Shanghai SIPG

Ulsan Hyundai- Shanghai SIPG / AFC/ Champions Leuage

Andra mötet av 2 mellan Ulsan Hyundai och Shanghai SIPG och dagens spelförslag  bygger vidare på förra veckans resultat som slutade 2-2. 1.68 på att Shanghai gör över 1,5 mål idag ska testas med högre insats. Laget saknar ju knappast offensiva kvalitèr i form av Oscar som stod för båda målen sist för att ta ett av alla exempel. Matchen drar igång redan klockan 11 idag och en perfekt match att följa på lunchen.

Shanghai SIPG senaste 5 matcher så har man gjort 2 mål eller fler i 4 av dessa matcher sedan 13e februari detta året. Senaste liga matchen vann man med 2-0, dessförinnan 2-2 mot Ulsan för att matchen innan dess vinna med 8-0 hemma i liga spelet. Totalt har man gjort 17 mål på dessa 5 matcher så att värdet på 1.68 idag är väldigt spelvänligt med högre insats eller att ta med på en dubbel om man så föredrar.

Ulsan Hyundai hemma ska vara ett motstånd som Shanghai SIPG ska kunna slå idag. Laget har blandat och gett på sina 5 senaste och står på 2 förluster, 2 oavgjorda och 1 vinst. Man har inlett liga spelet i K-Leuage på sämsta tänkbara sätt och har båda förlusterna därifrån.

Nu kommer man till spel med ett halvstukat självförtroende och ska försöka hålla igen Shanghais offensiv vilket jag inte ser som särskilt troligt.  Trots att man har gjort 11 mål och har inte svårt att hitta målet dom heller.

jag väljer att  man spela att spela Shanghai SIPG  ö1,5 mål och tror att man grejar det utan större problem. Bollen är rund och allt kan hända men 1.68 är för bra för att motstå

Matchen:

Mitt Spreadsheet:

Speltips:Shanghai ö1,5

Odds:1.68

Spelstopp: 11.00 har

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Ulsan Hyundai vs Shanghai SIPG till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades