Spelförslag: Ulsan Hyundai vs Shanghai SIPG

Ulsan Hyundai- Shanghai SIPG / AFC/ Champions Leuage

Andra mötet av 2 mellan Ulsan Hyundai och Shanghai SIPG och dagens spelförslag  bygger vidare på förra veckans resultat som slutade 2-2. 1.68 på att Shanghai gör över 1,5 mål idag ska testas med högre insats. Laget saknar ju knappast offensiva kvalitèr i form av Oscar som stod för båda målen sist för att ta ett av alla exempel. Matchen drar igång redan klockan 11 idag och en perfekt match att följa på lunchen.

Shanghai SIPG senaste 5 matcher så har man gjort 2 mål eller fler i 4 av dessa matcher sedan 13e februari detta året. Senaste liga matchen vann man med 2-0, dessförinnan 2-2 mot Ulsan för att matchen innan dess vinna med 8-0 hemma i liga spelet. Totalt har man gjort 17 mål på dessa 5 matcher så att värdet på 1.68 idag är väldigt spelvänligt med högre insats eller att ta med på en dubbel om man så föredrar.

Ulsan Hyundai hemma ska vara ett motstånd som Shanghai SIPG ska kunna slå idag. Laget har blandat och gett på sina 5 senaste och står på 2 förluster, 2 oavgjorda och 1 vinst. Man har inlett liga spelet i K-Leuage på sämsta tänkbara sätt och har båda förlusterna därifrån.

Nu kommer man till spel med ett halvstukat självförtroende och ska försöka hålla igen Shanghais offensiv vilket jag inte ser som särskilt troligt.  Trots att man har gjort 11 mål och har inte svårt att hitta målet dom heller.

jag väljer att  man spela att spela Shanghai SIPG  ö1,5 mål och tror att man grejar det utan större problem. Bollen är rund och allt kan hända men 1.68 är för bra för att motstå

Matchen:

Mitt Spreadsheet:

Speltips:Shanghai ö1,5

Odds:1.68

Spelstopp: 11.00 har

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

En tanke om “Spelförslag: Ulsan Hyundai vs Shanghai SIPG

  1. Kenny says:

    Synd att inte matchen höll hela vägen och störigt när man först står och funderar på att speal en rak 2a för att sedan ändra sig till +1.5… nya tag imorgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.