Spelförslag: Ulsan Hyundai FC vs Gyeongnam 13/5

MATCHEN: 

Jag hämtar hem dagens andra spelförslag från K- leauge och en match mellan Ulsan Hyundai FC och Gyeongnam i en match jag tror ska ses med en mycket stor chans att vi får se båda lagen göra mål i. Det är 2 lag med en riktigt bra form där hemmalaget Ulsan är obesegrade i dom 8 senaste matcherna och Gyeongnam i sina 3 senaste.

Ska man se till lagens 7 senaste hemma och borta matcher så ser vi ju tydliga indikationer på att lagen öser in mål. Ulsan med CL spel har 6 hemma vinster och 1 oavgjord. Gyeongnam har 5 vinster och 2 förluster MEN har gjort mål i alla sina 7 bortamatcher. Är inte 1.72 gånger pengarna på att BLGM lite väl generöst av bolagen denna söndag morgon? Speciellt när Gyeongnam är K-Leauges näst bästa bortalag med 5 av 6 borta matcher över 2,5 mål och Ulsan i 3 av 7 gånger. Utgångs tips: 2-1 1-1 ?

Ulsan Hyundai:

Hemmastarka Ulsan Hyundai på en andra plats i hemma statistiken med 4 vinster, 1 oavgjord och 2 förluster och 9/7 i målskillnad är obesegrade i dom 7 senaste liga och cupspelen man spelat. Man har på dessa 7 liga matcher gjort mål i 5 av dom och gått nollade i 2. Noterbart är att man har släppt in mål i 6 av dom vilket med andra ord betyder att man släpper in mål i 85 procent av alla sina hemma matcher den här säsongen.

Gyeongnam:

Tok offensiva Gyeongnam kommer till spel med 4 vinster och 2 förluster på sina 6 borta matcher. En statistik som kan fyllas på med att man har gjort mål i alla 6 matcher och släppt in mål i 5 av dom. Deras målskillnad på 13/ 9 säger att man snittar minst 2 mål framåt och släpper in 1 i varje match man spelat. Man är dessutom ett lag som spelat 5 av 6 matcher med över 2,5 mål. Har svårt att se hur man inte kan hitta målet idag.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Likaså där kan vi inte ta hänsyn till inbördes möten då sist man möttes på Ulsans hemmaplan va i september 2014

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Båda lagen öser in mål, hemma som borta

✅  5 av 6 borta matcher har spelats över 2,5 mål för Gyeongnam 

⚠ Bollen är rund och allt kan hända

Speltips:  BLGM-JA

Odds: 1.72

Spelstopp: 09.00

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Ulsan Hyundai FC vs Gyeongnam 13/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades