Spelförslag: UE Engordany vs Kairat Almaty 12/7

MATCHEN:

Då det egentligen inte finns så mycket att skriva om lagen då halva europa har sommar uppehåll så kommer jag skriva lite kortare rekar när det kommer till europa och champions leuage kval. Det finns dock en hel del matcher jag tycker bjuder på bra spelvärde. Denna matchen tror jag inte är ett undantag.

UE Engordany hemma mot Kairat Almaty där Kairat Almaty är förhandstippat att vinna till låga 1.26 gånger pengarna. Vinner gör man säkert. Men vinner man med 1-0,2-0 eller 3-0 är frågan?  Jag tror faktiskt inte att den här matchen går över 3,5 mål.

Därför att historiskt sett när ett lag med en bättre offensiv ställs mot lag med 11 man på egen planhalva så trycker alltid det bättre lag på tills man får en utdelning på sin offensiv och bollen sitter. Det kanske inte sker i första halvlek men förr eller senare orkar inte det sämre laget  stå emot vilket resulterar i att kommer det första målet så brukar också det andra komma.

UE Engordany 5 senaste matcher varav dubbel mötet mot Folgore i europa kvalet har alla gått under 3,5 mål. Och hemma har UE Engordany spelat 9 av dom 10 senaste hemma matcherna under 3,5 mål där man dessutom har spelat 7 raka matcher under den linan.

Kairat Almaty har ännu inte spelat sin första kval match än utan gör det idag. Som jag skrev så är man en ganska klar favorit att vinna idag. Många mål blir det i en inhemska ligan men även dom spelar matcher under 3,5 mål och ska man då se deras bortaspel i sin egen liga så har faktiskt 6 av 10 gått under dagens spelförslag.

Jag spelar 1,55 gånger pengarna på att denna matchen går under 3,5 mål idag. Utgångstips: 2-0 till Almaty

Mitt Spreadsheet 27e Juni-27e Juli:

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ 9 av 10 hemma matcher har gått under 3,5 mål för UE Engordany

✅  Kairat Almaty kliver in i kvalet idag

⚠ Lagen har adrig möts förut

Speltips: Under 3,5 mål

Odds: 1,55

Spelstopp: 20,00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

 

Tipsa om Spelförslag: UE Engordany vs Kairat Almaty 12/7 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades