Spelförslag: UC Dublin vs Drogheda United 8/6

MATCHEN: 

Det ska spelas toppfotboll från Irländska första divisionen ikväll när Drogheda United kommer till  UCD Bowl Stadium och ska möta serie ettan UC Dublin för andra gången den här säsongen, Man möttes för 2 månader sen där Drogheda vad hemma med 2-0 efter 2 mål i andra halvlek. Båda lagen kommer till spel  som obesegrade, UC Dublin med 5 raka hemma segrar, Drogheda United med 4 segrar och en oavgjord på sina 5.

Jag har valt att syna en dubbel chans till 1.80 och lägger kvällens spelförslag på ett x2 resultat. Detta baserar jag på 2 saker. 1) Drogheda vann senaste mötet i April. 2) Drogheda har bara förlorat 1 gång på 2 år mot UC Dublin. Då linan är satt lägre på över 2,5 mål än under så förväntas det att målen kommer trilla in, då båda lagen har gjort 18 mål framåt, UC Dublin hemma och Drogheda United borta. Men med tanke på Droghedas 3 senaste borta matcher under 2,5 mål sätter jag utgångstipset 1-1 i den här matchen och Drogheda förlänger sin obesegrade rad mot UC Dublin.

UC Dublin:

Serie ettan UC Dublin är obsegrade hemma och har gjort 2 mål eller fler i 100 procent av alla sina hemma matcher där man även har släppt in mål i 6 av dessa 7matcher. Dublin har vunnit 5 raka hemma matcher men har bara vunnit en gång på 2 år mot Drogheda United.

Drogheda:

Drogheda United är obesegrade i 8 raka matcher och har gjort mål i 15 raka matcher och i alla sina borta matcher den här säsongen. Ett offensivt lag, hemma som borta och har gjort 18 mål hemma, 19 mål borta. ett målsnitt på 2,75 mål framåt per match. Imponerande!

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Drogheda har bara förlorat 1 gång mot UC Dublin sen 15.04.2016. Dom 3 senaste mötena har slutat med 2 vinster och ett oavgjort resultat för Drogheda.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Drogheda har gjort mål i alla sina borta matcher

✅ Drogheda har bara förlorat 1 gång på 2 år mot UC Dublin

⚠ UC Dublins form hemma

Speltips: Drogheda eller oavgjort

Odds: 1.80

Spelstopp:20.45

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

 

Tipsa om Spelförslag: UC Dublin vs Drogheda United 8/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades