Spelförslag: Tunisien vs England 18/6 “God save the queen till 1.72”

 “En rek är inte tillräckligt bra skriven om den inte sitter”

                                              MATCHEN: 

Favorit efter favorit har hittills floppat i Ryssland och har inte alls levt upp till samma nivå som man förväntat sig att man ska göra. Brasilien, Argentina, Tyskland m.m och det finns väl egentligen inga garantier på att England ska vinna den här matchen heller om man ska gå på dom resultaten som har varit hittills i detta VM.

MEN en vanlig dag dag på jobbet så ska England vinna denna matchen och jag väljer att spela Asian- 1 till 1.72 gånger pengarna som dagens andra spelförslag. Uddamåls vinst och pengarna tillbaka. 2 måls vinst och hela vinsten in på kontot. Min egna VM debut har gått dessto bättre med 2 av 2 segrar, både Kroatien och Iran gjorde sitt och gör nu bara England sitt så blir det tredje gången gillt från Ryssland.  Sätter utgångstipset 2-0 till landet i väst. God save the Queen Gareth Southgate!

Tunisien:

Lite blandade resultat från Tunisen sida på sina 5 tränings matcher innan VM. Ända förlusten har egentligen bara kommit mot Spanien om man nu ens kan klandra Tunisen för det. En intressant sak att ta med inför den här matchen är att Tunisen har aldrig vunnit mot lag från Europa. På 6 försök har man spelat oavgjort 2 gånger och förlorat 4 gånger. Jag räknar därför inte med att den vinsten kommer idag heller, England vinner, med udda målet eller med 2 mål. Rashford och Kane avgör.

England:

England har efter det avslutade VM kvalet spelat 6 tränings landskamper och har fått med sig 3 vinster och 3 oavgjorda resultat . 3 oavgjorda resultat mot betydligt bättre motstånd än Tunisien. Brasilen, Tyskland och Italien slutade med ett oavgjort resultat.

Harry Kane är tillbaka efter sin skada han drog på sig i mars och kör 100 procent på träningarna av det man kan läsa i engelska tidningar vilket bådar bra på ett Asien – 1 spel idag, Det är kanske han som gör båda målen för England idag?

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Det finns bara ett möte att rapportera om mellan dessa 2 lagen och det tänker jag inte posta upp för det känns bara löjligt att komma och säga att “England vann med 2-0 för 20 år sedan.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ England är obesegrade i 11 raka matcher

✅ England har inte spelat oavgjort på sina 4 senaste matcher

⚠  Wabhi Khazri kommer garanterat vara ett oros moment för dom engelska backarna idag

Speltips: England Asian -1

Odds: 1.72

Spelstopp:20.00

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Tunisien vs England 18/6 “God save the queen till 1.72” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades