Spelförslag: TSV 1860 Rosenheim vs VfR Garching 14/7

MATCHEN:

Av matchen att döma så det 2 lag som möts där offensiven läggs på TSV 1860 Rosenheim som har spelat 2 tränings matcher i Juni och vunnit båda. Man vann hemma med 4-3 mot Burghausen som jag rekade igår och man vann borta mot Holzkirchen i matchen före det med 3-2. Det är alltså 7 mål framåt och 5 mål bakåt på dessa 2 matcher.

VfR Garching har även dom spelat 2 tränings matcher och har inte rosat marknaden lika hårt med sin offensiv som 1860 Rosenheim har gjort. Man har förlorat båda matcherna och har ännu inte gjort något mål framåt. Båda förlusterna skrevs till 2-0 och 1-0.

Ska man se lite längre bak i historien så  spelade VfR Garching dom 7 avslutande liga matcherna förra säsongen med att spela över 2,5 mål i samtliga av dom. 1860 Rosenheim har inte spelat lika många matcher över den linan och har på sina 10 senaste matcher bara gjort det 5 gånger varav 2 av dom har kommit i tränings matcherna. för en månad sen.

Dessa lagen har möts flertalet gånger under 3 års tid där dom 3 senaste matcherna har slutat över 2,5 mål. 2 liga matcher 2-2 och 2-4 och en vänskaps match tidigare i år som Rosenheim vann med 3-0.

Det är Rosenheim till 2,15 gånger pengarna som bär favoritskapet att vinna matchen idag då man vunnit 3 av dom 4 senaste mötena mot VfR Garching och där man spelat oavgjort sist man möttes. Återstår om premiär nerverna håller för ännu en vinst men jag testar över 2,5 mål till 1.60 gånger pengarna och tycker att det ska ses som en bra chans att få tillbaka pengarna på idag.

Mitt Spreadsheet 27e Juni-27e Juli:

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ TSV 1860 Rosenheim  har målskillnaden 7/5 på sina 2 senaste tränings matcher

✅  VfR Garching avslutasde förra säsongen med 7 raka matcher över 2,5 mål

⚠ VfR Garching är nollade i sina 2 tränings matcher

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 1.60

Spelstopp: 13.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: TSV 1860 Rosenheim vs VfR Garching 14/7 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades