Spelförslag: Tromsø vs Rosenborg 11/6 klar fördel Rosenborg

MATCHEN: 

Ny vecka och nya möjligheter och jag håller mig kvar i Norge. Efter gårdagens 0-0 match där Brann inte lyckades få hål på Vålerenga har du Rosenborg chans att krympa avståndet upp till första platsen från 7 poäng till 4 vid vinst mot Tromsø ikväll. Och jag tror faktiskt att man ska ses med en bra chans att lyckas få med sig 3 poäng idag. Rosenborg har inte förlorat borta mot Tromsø på snart 5 år, en annan aspekt är att man i grunden är ett bättre fotbollslag och spelar på en jämn nivå än vad Tromsø gör. Vad sägs som 13 vinster, 2 oavgjorda och en förlust på sina 15 senaste matcher. Tromsø har 9 vinster, 4 förluster och 2 oavgjorda.

Rosenborg bär favoritskapet att vinna ikväll, trots att det inte kommer bli lätt så står man i nästan 2 gånger pengarna. Jag synar detta generösa spelförslag 1.95 och sätter ett utgångstips att man vinner med 1-0 2-0 idag. Detta då Rosenborg inte är kända för några målfester på resande fot och har på 6 bortamatcher spelat 5 av dom under 2,5 mål.

Tromsø:

I jämföresle med Rosenborg defensiv på bortaplan kommer Tromsø med full offensiv på hemmaplan där man även har spelat över 2,5 mål i 5 av sina 6 hemma matcher den här säsongen. Hela 67 procent av alla lagets matcher har gått över den linan här säsongen, återstår att se om man lyckas få hål på Rosenborg idag eller om Rosenborg hinner före. Långt  över hälften av alla Tromsøs matcher har börjat med ett baklängesmål i första halvlek.

Rosenborg:

Rosenborg på en tredjeplats i Tippeligan har gjort ledningsmålet i 83 procent av alla sina matcher den här säsongen och har gjort mål i 11 raka matcher  nu. Man kommer dessutom med 8 raka bortavinster i liga och cup sammanhang och har på 6 bortamatcher gjort 6 mål och släppt in 3. Med den statistiken är man det laget som spelat flest matcher under 2,5 mål på resande fot. Hela 5 av 6 matcher har gått under den linan den här säsongen,

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Rosenborg har genom åren haft lätt för Tromsø och har vunnit dom 3 senaste mötena på Alfheim Stadion. Senaste förlusten kom den 15e september 2013.

.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Rosenborg har en förlust på dom 15 senaste matcherna

✅ Rosenborg har 8 raka bortavinster i liga och cup sammanhang

⚠ Ett 0-0 resultat likt den igår mellan Brann och Vålerenga

Speltips: Rosenborg

Odds: 1.95

Spelstopp:19.00

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Tromsø vs Rosenborg 11/6 klar fördel Rosenborg till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades