Spelförslag: Tottenham vs Watford 30/4

MATCHEN: 

Jag hämtar hem dagens spelförslag på 1.73 gånger pengarna från England och kvällens ända Premier Leauge match mellan Tottenham Hotspurs och Watford. Tottenham har spelat 2 matcher mindre än Liverpool  och är ett av dom 3 lagen som slåss om en Champions Leauge plats nästa år då Manchester City redan har säkrat sin. Det gäller väl framför allt att hålla Chelsea bakom sig för att inte missa sin plats. Just nu skiljer det bara 2 poäng mellan lagen och att Tottenham förlorar den här matchen idag finns inte på världskartan. Jag tror att under  3,5 mål räcker långt i den här matchen för att ta 3 nya poäng. Läs det som talar emot och för.

 Tottenham: 

Tottenham gör som vanligt en bra säsong och är som vanligt med i toppen. Ett övertygande hemma spel med 10 vinster, 4 oavgjorda och 2 förluster. 32/12 i målskillnad. Trots ett snitt på 2 mål per match och under ett insläppt mål per match så har man spelat under 2,5 mål i 10 av dessa 16 hemma matcher, Det är alltså över 62 procent av alla gångerna, Och av dessa 16 gånger så har alltså 11 gått under 3,5 mål.

 Watford:

 Watford har egentligen ingenting att spela för. Man ligger på en medioker 12e plats i tabellen och kommer av allt att döma hamna på ungefär samma tabell placering när ligan ska summeras. 4 vinster, 2 oavgjorda och 11 förluster har det blivit på resande fot. 17 mål på 17 matcher och 30 insläppta vittrar om en offensiv som gör mål men en defensiv som inte håller. Gör ett mål släpper in 2 typ. Men ändå samma sak där. Över 2,5 mål i 9 av dessa 17 tillfällen. Under 3,5 mål i 12 av 17 matcher. Lägg till att 7 av Watfords 10 senaste matcher har gått under 3,5 mål. Tottenham har gjort det i 6 av 10.

Inbördes möten: 

 För att ta realtid så möttes dessa  2 lagen i december. En match som då slutade 1-1.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Tottenham har spelat 11 av 16 hemma matcher under 3,5 mål

✅ Watford har spelat 12 av 17 bortamatcher under 3,5 mål

Watford har egentligen ingenting att spela för så allt handlar om inställning.

Mitt spreadsheet:

Speltips: Under 3,5 mål

Odds: 1.73

Spelstopp: 21.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

 

Tipsa om Spelförslag: Tottenham vs Watford 30/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades