Spelförslag: Tottenham vs Manchester United 31/1

Tottenham– Manchester United,Premier Leauge England

Matchen:

Tottenham är inte lika bra som förra året och Manchester United är bättre än förra året så att man bjuds på 1.67 på oavgjort eller en Manchester seger ikväll känns väldigt generöst då jag tror att x:et ligger närmast till hand. Det var ju så nära att det blev det 0-0 i höstas innan Martial avgjorde i slutminuterna. Och som så många gånger förr när det vankas stormöte på bortaplan så kommer Manchester United ställa upp med sitt bästa lag men kommer också satsa på defensiven och köra på kontringar, medans Tottenham kommer vara laget som kommer hålla i taktpinnen. Och gör Manchester 1-0 så kommer Tottenham trumma på i anfall efter anfall mot ett defensivt spelande United som är är skickliga på att hålla nollan intakt vilket man har gjort i dom 6 senaste matcherna. Tottenham har det inte.

Manchester United: 4-0, 1-0,3-0, 2-0, 2-0 och 0-0.

Tottenham: 1-1, 1-1, 4-0, 3-0, 1-1, 2-0.

Manchester United ligger på en andra plats i ligan och skuggas av chelsea som endast ligger 3 poäng bakom. Man står på 16 vinster, 5 oavgjorda och 3 förluster. Man kommer inte vinna ligan men man kommer säkra en Champions Leuage plats till nästa år.

Tottenham däremot ligger på en femte plats och slåss om den platsen. Man står på 45 poäng och ligger 8 poäng bakom United. 13 vinster, 6 oavgjorda och 5 förluster har det blivit hittills.

Det kommer bli en underhållande match ikväll. Det är jag nästan övertygad om.  United ställer upp med en 3-4-1-2 uppställning idag där  nyförvärvet Alexis Sanchez försväntas spela på topp med Lukaku. Ska bli intresseant hur den duon står sig tillsammans.

Tottenham förväntas ställa upp med en lika bra start elva med den ständiga måltjuven Harry Kane på topp. Jag utgår från ett oavgjort resultat idag och en match under 2,5 mål. Lycka till vid rygg!

Mitt Spreadsheet:

Speltips:  x2 Manchester United

Odds: 1.67

Spelstopp:21.00

Spelbolag:https://5spades.com/Unibet-Sport
200% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Tottenham vs Manchester United 31/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades