Spelförslag: Tokyo Verdy vs Tochigi SC 23/6 ” Jag kan inte låta bli Japan till 1.90″

En rek är inte tillräckligt bra skriven om den inte sitter”

                                              MATCHEN: 

Får önska Sverige en fortsatt trevlig Midsommar som blev väldigt lyckad för min egen del. Vi började med att sätta dagens maxbet på Arizona Diamondbacks och följde upp med att sätta dagens kombo spel till 2.48 för att avsluta med att spela in 1 av 2 spel här på hemsidan.

Synd att Melbourne Knights stod för några rejäla tavlor dom första 13 minuterna, annars hade säkert matchbilden fått en annan utgång igår. Men vi jobbar vidare och trots att jag har lovat mig själv att hålla mig från den Japanska andra divisionen så kan jag inte låta bli att ge det ett försök till. Bara ett ett litet  försök till fina 1.90 på att Tokyo Verdy idag.

En vanlig dag på jobbet med dagens form så ska man enkelt vinna idag. Man har formen med sig, inbördes möten med sig, Tochigi SC har inte formen med sig, vare sig i tabellen eller sina senaste matcher. man kommer till spel med 4 raka liga förluster och en cupspels förlust. Jag kan inte låta bli att se mellan fingrarna och lägger dagens första spelförslag på en rak etta till Tokyo Verdy. Lycka till!

Spreadsheet 27e maj- 27e Juni

Tokyo Verdy:

Om Tokey Verdy är ett mediokert lag på den nedre halvan av J2 leauge så spelar man åtminstonde en bättre fotboll hemma än vad Tochigi gör borta. Tokey Verdy har 4 vinster, 4 oavgjorda och bara 2 förluster på hemmaplan, Målskillnaden 12/9 där man idag kommer som obesegrade i sina 5 senaste matcher med 3 raka liga vinster och en cupvinst.

Tochigi SC:

Tochigi SC ligger på en 19e plats i J2 leauge men tar flertalet av sina poäng hemma. Borta statistiken är bedrövlig där man faktiskt bara har vunnit en gång på 9 matcher, följt av 3 oavgjorda resultat och 5 förluster. Det är man faktiskt näst sämst på i hela ligan. Man har dessutom inte lyckats vinna borta mot Tokey Verdy sedan den 10e augusti 2006.

Inbördes möten: 

Rent statistiskt så har Verdy inte förlorat hemma mot Tochigi sedan den 10e augusti 2006.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Tochigis borta statistik

✅ Tokyo Verdy form för dagen

⚠ Spel i mindre ligor där allt kan hända.

Speltips: Tokyo Verdy

Odds: 1.90

Spelstopp: 11.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport 

Tipsa om Spelförslag: Tokyo Verdy vs Tochigi SC 23/6 ” Jag kan inte låta bli Japan till 1.90″ till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades