Spelförslag: Tianjin Teda vs Guangzhou Evergrande 2/8

MATCHEN:

Tar mig an en match från den Kinesiska super ligan och den mellan tabell 10an Tianjin Teda hemma mot Guangzhou Evergrande. En match jag tror går över 2,5 mål till 1,55 gånger pengarna till en högre insats. Dessa 2 lagen har nämligen spelat över denna lina i 7 av dom 9 senaste inbördes möterna där bortalaget Guangzhou Evergrande har vunnit dom 5 senaste möterna med klara siffror. Observera att 4 av dessa matcherna på bortplan för Evergrande har gått över denna lina likaså. Lagen har en sak gemensamt och det är att man spelar nästan alla sina hemma matcher över 2,5 mål. Tianjin har gjort det i 5 av 6 matcher. Evergrande i 5 av 8. Inbördes möten och statistik i all ära men det finns ingenting vad jag kan se som talar för att denna inte skulle gå över 2,5 mål. Jag synar. Lycka till!

Mitt Spreadsheet 27e Juli vs 27e Augusti:

En sammanfattning av båda lagen:

 

#Tianjin Teda#                                                  #Guangzhou Evergrande#

Till vänster kan se Tianjin Tedas statistik hemma som borta och till höger kan vi läsa av Guangzhou Evergrandes likaså. Tianjin Teda snittar 2,17 mål per match och släpper in över 1, 5 mål per match. Det kanske inte säger jätte mycket men laget har spelat över 2,5 mål i 83 procent av alla sina hemma matcher, Med andra ord i 5 av 6 tillfällen. Guangzhou Evergrande har gjort det i  över hälften av alla sina bortamatcher. 3 av 5. Inbördes möten är också något som talar för att man går över linan idag.

Tianjin Teda:

Tianjin Teda är tillsammans med Guoan dom ända 2 lagen som spelat flest matcher hemma över 2,5 mål (Om man bortser från sina motståndare idag) Man har spelat över linan i 5 av 6 matcher med målskillnaden 13/9. Man har gjort mål i ALLA sina hemma matcher och man har släppt mål i samtliga av dom. Med den statistiken är man 100 procentlig åt båda hållen.

Guangzhou Evergrande:

Guangzhou Evergrande är ett väldigt offensivt lag och öser in mål på hemmaplan medans man är en aning försiktigare på bortaplan.Man har gjort otroliga 23 mål på 8 hemma matcher och bara 5 på 5 bortamatcher, Det är ett snitt på 2.88 framåt mål respektive 1. Totalt har man spelat över 2,5 mål i 8 av 13 liga matcher den här säsongen.

Inbördes möten: 

4 av dom 5 senaste mötena när Guangzhou har spelat borta mot Tianjin har slutat med över 2,5 mål där även 5 segrar i rad har kommit för Guangzhou.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅  Tianjin har spelat över 2,5 mål i dom 5 senaste hemma matcherna

✅  På dom 9 senaste mötena så har man bara spelat under 2,5 mål vid 2 tillfällen.

⚠ Brist på målchanser

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 1.55

Unit: 3

Spelstopp: 13.35

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Tianjin Teda vs Guangzhou Evergrande 2/8 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades