Spelförslag: Tianjin Quanjian vs Jeonbuk Motors 14/3

Tianjin Quanjian – Jeonbuk Motors / AFC/ Champions Leuage

Matchen:

Ett nytt spelförslag ska provas från AFC Champions leuage.Jeonbuk Motors är så gått som klara för nästa runda efter en 6-3 seger hemma mot Tianjin Quanjian förra veckan, och ska väl egentligen bara spela av den här matchen. Frågan är väl egentligen bara hur inställningen är i båda lagen. Ett hemmalag som vet att dom har ett hopplöst underläge att vända, och ett bortalag som antagligen vilar halva laget och istället kommer fokusera på helgens ligaspel då man snöpligt förlorade mot förra årets bottenlag Incheon med 3-2.Om man såg på matchen igår så gjordes det 4 mål i första matchen mellan Ulsan och Shanghai för att bara sluta med en 1-0 seger till  Shanghai. Jag tror att matchbilden blir det samma idag.

Jeonbuk kommer till spel med 5 matcher i ryggen sedan den 13e Februari i år varav 3 är Champions Leauge spel och har spelat ut hela sitt register med 15 mål och 7 insläppta på dessa matcher.

I helgen som var spelade jag att man skulle göra mål i första halvlek vilket man klarade av efter 18 minuter. Idag är jag ganska övertygad om att man bara går ut för att försvara sin ledning och inte spelar ut sitt register som man man gjorde förra veckan

Tianjin Quanjian kommer till spel idag med ett 6-3 underläge att försöka att vända och att göra det mot förra årets K-Leuage mästarna jeonbuk Motors kommer inte bli en lätt utmaning att lyckas med. Man har på sina 5 senaste matcher spelat 3 champions Leuage och 2 ligaspel. Resultatet är 2 raka fölruster, 2 vinster och en förlust. Det kommer trilla  in mål i den här matchen men förhoppningsvis inte 4 stycken. Ser man dessutom till lagets 5 matcher så har 3 av dom gått under 3,5.Lycka till

Mitt Spreadsheet:

Speltips:Under 3,5 mål

Odds:1.56

Spelstopp: 13.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

 

 

Tipsa om Spelförslag: Tianjin Quanjian vs Jeonbuk Motors 14/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades