Spelförslag: THW Kiel vs Vive Kielce 24/2

THW Kiel- Vive Kielce / Handboll / Champions Leauge

Matchen:

Jag hämtar hem dagens spel förslag mellan 2 handbolls giganter i respektive land och mötet mellan THW Kiel och Vive Kielce i dagens Champions Leauge match. Den polska stor klubben Vive Kielce spelar antagligen sin livs bästa handboll och har ännu inte förlorat i den inhemska ligan efter 23 omgångar där man snittar otroliga 37 mål framåt. Idag ställs man mot THW Kiel från Tyskland. Ett lag som man inte har förlorat mot sedan den sjätte mars 2011. Man kommer till spel med 4 raka inbördes segrar och en oavgjord, varav det senaste mötet ägde rum i Polen den 24e september förra året. En match man vann enkelt med 32-21.

Laget är en maskin och ska man se till deras 5 senaste matcher så talar väl siffrorna för sig själv.

28-43, 37-31, 28-37, 32-32 och 43-25.

Man har alltså vunnit samtliga av sina matcher med undantag i den oavgjorda borta matchen mot Flensburg som skrevs till 32-32 med en otrolig marginal om denna lina på 27,5 hade spelats i dessa matcher. +16,10,10,5,16. Vad får spelbolagen att tro att detta lag plötsligt lägger sig ner och får problem att nå över 27 mål mot THW Kiel som man dessutom har har ett psykologiskt övertag på?

THW Kiel är såklart inte ett dåligt lag. Långt därifrån men man dominerar inte sina matcher lika övertygande hemma i Tyskland som man gjorde förut och ligger för närvarande bara på en 5e plats i ligan efter 21 omgångar. Trots ett övertygande hemmaspel med 8 vinster och 2 förluster. Man släpper in 25,4 mål per match och möter ett bortalag som i den inhemska ligan snittar 38 mål framåt!?!!

Bara idiotiskt att inte rygga 2 gånger pengarna ikväll. Lycka till!

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Vive Kielce över 27,5 mål

Odds: 2.00

Spelstopp: 17.30

Spelbolag: https://5spades.com/BetFinal-sport
100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: THW Kiel vs Vive Kielce 24/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades