Spelförslag: Texas Stars vs Manitoba Moose 15/3

Texas Stars – Manitoba Moose

Matchen:

Jag hämtar hem dagens spelförslag från AHL och en match mellan serie femman Texas Stars och serie ettan Manitoba Moose och hoppas på en revanch från gårdagens flopp. Man tycker ändå att tiden man lägger ner på det här borde resultera bättre än det vi bjöds på. Kanske var jag lite väl naiv att tro att Ystads IF offensiv skulle komma av sig i sista matchen innan slutspel men det visade sig att den offensiven kommer stå sig bra i slutspelet.

Jag har hittat 2 spel från AHL idag och jag kommer att syna båda 2 då jag ser en bra chans till full pott idag. Först ut är Texas Stars mot Manitoba Moose och den andra matchen är Bakersfield Condors – Tuscon Roadrunners. Den sistnämnda tror jag går under 5.5 mål.

Hockey/ AHL

Men för att ta en titt på Manitoba Moose så leder man western Conference i överlägsen stil och har 13 poäng till godo ner till tvåan Tuscon Roadrunners. Av att döma så verkar inte laget har problem med målskyttet vilket även inte deras motståndare har. Att spela över 1,5 mål i första perioden till 1.83 är bara att tacka och ta emot.  För att ska man ta en titt på dessa 2 lagens totalt 10 senaste spelade matcher  så har 7 av dom slutat med 2 mål eller fler efter 20 minuter. Manitoba Moose i 3 av 5 och Texas Stars likaså.

Man ska aldrig spela för mer än vad plånboken tillåter men jag är ganska säker på att denna match är en sån som bara går in utan konstigheter. Manitoba Moose har 210 mål på 62 matcher och släppt in 155. Det är  snitt på över 3 mål per match.Texas har stått för 181 mål på sina 63 matcher. Jag synar 1.83.

Mitt Spreadsheet:

Speltips: över 1,5 mål första perioden

Odds:1,83

Spelstopp: 01.30

Spelbolag: Unik bonus:100% upp till 1500k

Tipsa om Spelförslag: Texas Stars vs Manitoba Moose 15/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades