Spelförslag: Tampines Rovers vs Home United 26/6 “1.74 håller lunchlådan varm idag. Start:13.45”

“En rek är inte tillräckligt bra skriven om den inte sitter”  

MATCHEN:

Min facebook vän Oliver tipsade mig om den här matchen och går den in så får jag personligen tacka honom igen. Han är fint insatt i odds världen och bjöd på en annan match från denna liga i helgen som var. Den matchen spelade jag dock aldrig då jag redan hade den japanska matchen som likt den han tipsade avgjordes redan i halvtid. Idag ska jag ge han en chans och jag spelar rak etta på Tampine Rovers till 1.74.

Detta då Home Uniteds Sydkorean Song Ui Young inte kommer spela denna matchen då han skadade sig i förra matchen mot Young lions, ett tungt avbräck då han står för 50 procent av Homes mittfält. Tunga avbräck även på Sirina Camara och Juma’at Jantan vilket gör att Home United kommer till som ett väldigt försvagat lag idag.

Av allt att döma är Tampines United favoriter där ett förväntat oddsras är att vänta. Men innan bolagen har vaknat till liv och lagt ut spelet så finns den just nu på 10Bet. Letade först efter den på Unibet, 888 och leo vegas utan större framgång men matchen lär ju dyka upp där under förmiddagen. Kolla efter högsta odds och ta rygg på denna.  Idag jobbar vi in den med dig Oliver!

Spreadsheet 27e maj- 27e Juni

Tampines Rovers:

Tampine Rovers lär av tabellen att döma hamna på en andra plats då försprånget upp till Albirex Niigata är galna 17 poäng redan efter 11 omgångar. Man har spelat bra och kommer till spel med 7 vinster 1 oavgjord och 3 förluster, och har innan 3-2 förlusten mot Warriors FC 4 raka vinster. Tampines har gjort 2 mål eller fler i sina 6 senaste matcher och har spelat över 2,5 mål i 73 procent av alla sina matcher den här säsongen. Inget fel på offensiven iallafall.

Home United :

Fördelen med att spela emot Home United inför den här matchen är att man kommer till spel med tunga avbräck och som jag tidigare nämnde så spelar man utan sin mittfälts stjärna idag. En annan sak som talar emot dom idag är att man är ett dåligt bortalag och har bara tagit 5 poäng på 6 bortamatcher medans man hemma har tagit betydligt fler, 13 på 6 matcher. Tror man får svårt att vinna denna matchen idag.

Inbördes möten: 

Inga inbördes möten från säsongen 2018-2019 finns att raportera.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Home United tunga avbräck på Song Ui Young

✅ Tampines Rovers form 

Home United har gjort 2 mål eller fler i var och en av de 4 sista matcherna.

Speltips: Tampines Rovers

Odds: 1.74

Spelstopp: 13.45

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport 

Tipsa om Spelförslag: Tampines Rovers vs Home United 26/6 “1.74 håller lunchlådan varm idag. Start:13.45” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades