Spelförslag: Sydney FC vs Wellington 2/2

Sydney FC– Wellington A-leauge Australia

Matchen:

Det var en bedrövlig tillställning  från Manchester Uniteds sida (ursäkta alla Tottenham fans) men det skapades inte mycket från Mous grabbar igår så jag får väl bita i det stora äpplet idag och vackert konstatera att man var det bättre laget idag. Ett lag som definitivt ska det vara det bättre laget idag är Sydney FC hemma mot tabell jumbon Wellington. Dagens spelförslag är därför hämtad med stor varsamhet i hopp om att hitta tillbaka till vinnarspåret igen. Ett 3 vägs handikapp på 1.74 gånger pengarna att Sydney hämtar upp ett 0-1 underläge och vinner med minst 2 mål känns värt att kicka igång fredags feelingen på.

Serie ettan Sydney FC på en majestätisk första plats ligger 9 poäng före sin konkurrent Newcastle Jets och har efter 18 matcher, 13 vinster, 4 oavgjorda och 1 förlust och målskillnaden 42/14. Ett målsnitt på 2.33 mål per match och än mindre deras hemma statistik där man 24 av målen på 9 matcher har gjorts. Det tar dom upp på 2,67 mål per match vilket är otroligt fina siffror för en serieledare. Man har vunnit 6 hemma matcher och spelat oavgjort 3. Man har aldrig förlorat och man har gjort mål i samtliga av dom. Man har dessutom spelat över 2,5 mål vid 7 tillfällen. alltså hela 77,8% vilket även det tar dom upp på en första plats.

Idag gästar Wellington Allianz Stadium och jag är övertygad om att man lämnar arenan med 0 poäng.  1 vinst på 8 försök på resande fot. 5 förluster och 2 oavgjorda. 6/12 i målskillnad ger 1,5 insläppta mål per match vilket är intressant att ta med till denna matchen om man ska se till inbördes möten.

1-4, 3-2, 1-1 och 3-1. Samtliga möten är hämtade från 2017. Varav 4-1 segern till Sydney är från 23e december förra året. Vi går för en övertygande Sydney seger idag. Lycka till vid rygg!

Mitt Spreadsheet:

Speltips:  Sydney FC -1

Odds: 1,74

Spelstopp:09.50

Spelbolag:https://5spades.com/Unibet-Sport
200% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Sydney FC vs Wellington 2/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades