Spelförslag: Storvreta IBK vs Jönköpings IK 25/2

Storvreta IBK- Jönköpings IK / InneBandy / Superligan

Matchen:

Varför inte följa upp dagens kvartsfinal spel i bandy med ett spelförslag från den Svenska superligan och den mellan Storvreta IBK och Jönköping IK. En innebandy match som har alla förutsättningar att bjuda på mycket mål,  Unibet bjuder i skrivande stund på 1,73 att denna matchen går över 11,5 mål idag och jag är beredd att hålla med om allt stämmer för Storvreta IBK idag.

Laget ligger på en första plats i ligan med 19 segrar, 4 övertids vinster,3 övertids förluster och har bara 2 förluster den här säsongen. Man kommer med 5 raka vinster inför den här matchen och dom resultaten har skrivits till:

Växjö- Storvreta 2-9, Storvreta-Pixbo 12-8, Hollvikens- Storvreta 6-11, Storvreta-Falun 8-3 och Sirus- Storvreta 3-8.

Vid 3 tillfällen har man stannat på 11 mål och vid 2 tillfällen har 11,5 passerats med bred marginal. Vill tillägga att 11 mål gjordes på Hollvikens som  ligger på 11e plats i ligan och 5 poäng efter Jönköpings Ik som innehar 10e platsen just nu. Jönköpings Ik på sin 10e plats i tabellen har bara tagit 4 segrar och en övertids vinst på 14 bortamatcher och släpper in 83 mål på dessa matcher medans Storvreta hemma har gjort 105 mål på 13 matcher.

Dessa 2 lagen möttes den 12e november förra året. Då vann Storvreta på bortaplan med 10-6. I den matchen hade Storvreta en 4-0 ledning redan efter 8 minuter som sedan utökades till 8-0 i den andra perioden .Smålänningarna hämtade sedan upp till 6-9, men det räckte inte hela vägen och med 46 sekunder kvar gjorde Storvreta 10-6.

Räknar med ett revanschsuget Jönköping och mycket mål idag då laget endast har 2 poäng upp till slutspelsplats. Lycka till!

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Över 11,5 mål

Odds:1,73

Spelstopp: 16.00

Spelbolag:https://5spades.com/Unibet-Sport
200% insättningsbonus upp till 1000kr

 

Tipsa om Spelförslag: Storvreta IBK vs Jönköpings IK 25/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades