Spelförslag: St. Gallen-Luzern 9/5 Schweiz Super leauge

MATCHEN: 

Lägger till dagens sista spelförslag med en match från Schweiz och den mellan St. Gallen och Luzern. Oddsen på denna matchen är på tok för högt och man man får just nu 2,45 på en St. Gallen seger, 3,55 på oavgjort och 2,70 på en bortaseger till Luzern. Jag svarar med att spela DNB på Luzern till 1.95 gånger pengarna. Har svårt att se hur man inte skulle klara av den uppgiften idag när man har vunnit samtliga 3 möten mot St. Gallen den här säsongen och dessutom vann hemma mot dom med 3-1 för exakt en månad sen. Lägg också till St. Gallens urusla form med 4 raka förluster. St.Gallen har dessutom:

# Släppt in mål i 10 raka matcher.

# Släppt in minst 1 mål i 81 procent av alla sina hemma matcher.( I jämförelse med Luzern som har gjort mål i 81 procent av alla sina borta matcher)

För mig är denna matchen glasklar. Även om det aldrig finns några garantier så är ett DNB spel värt pengarna. Speciellt då St. Gallen har spelat 26 matcher i rad utan ett oavgjort resultat!!

 

St.Gallen: 

Urdålig form med 4 raka förluster och inte en vinst mot Luzern på dom 5 senaste matcherna. Ändå ligger man bara 4 poäng bakom sina motståndare i tabellen på en fjärdeplats.7 vinster, 1 oavgjord och 8 förluster.26/ 29 i målskillnad och hela 12 hemma matcher av 16 spelade har gått över 2,5 mål. Man har dessutom gjort mål i 12 av dom och släppt in mål i 13. Det är förklaringen till att man har släppt förbi sig ett mål i 81 procent av alla sina hemma matcher.

Luzern:

Har vunnit 5 matcher, spelat oavgjort 4 och förlorat 7 på bortaplan men har samtidigt vunnit sina matcher mot St. Gallen i år. Alla 3 dessutom. Man har gjort 17 mål och släppt in 23 och likaså där så har man gjort mål i 13 tillfällen och släppt in mål 14 gånger. En 81 procentlig utdelning. 9 av 16 bortamatcher har slutat under 2,5 mål. Återstår att se om vinner för fjärde gången idag. Lycka till!

 

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Samtliga 3 möten denna säsongen har slutat med en Luzern seger. Alla med god marginal.

 Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

Luzern har vunnit dom 4 senaste matcherna mot St. Gallen

St. Gallen har inte vunnit på dom 4 senaste matcherna.

Bollen är rund och allt kan hända

 

Speltips: Luzern Pengarna tillbaka vid oavgjort

Odds: 1.95

Spelstopp: 20.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

 

Tipsa om Spelförslag: St. Gallen-Luzern 9/5 Schweiz Super leauge till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades