Spelförslag: Sporting de Charleroi vs KRC Genk 17/12

Sporting de Charleroi – KRC Genk, Jupiler Pro Leauge
Det är en lyx att få vara hela familjen med varandra varje dag. Den känslan ska jag se till att ta med mig hem och påminna mig om när vardagen är tillbaka med måsten, jobb och aktiviteter. Dessa saker ligger jag och tänker på i en Bungalow i Thailand när man ligger i feber och är allmänt sjuk. Ena veckan står man där i hettan och slår bort mygg, medans andra veckan sitter man på ett flyg och tänker på något annat.

Leo växer allt mer och det är bara 5 dagar kvar till hans 1 års dag. Jag kan inte fatta hur tiden bara har flugit iväg och hur detta året har påverkat mig som människa. Jag har egentligen rest runt halva jorden med en väska på ryggen sen Januari 2012 (med undantag för 1,5 år i Norge som jag än idag spyr på).

Sen hur man har finansierat sig runt dom första åren är något jag än idag minns tillbaka och saknar mest. Utmaningen. Det där enkla i livet, med en väska på ryggen. 2, 5 år i Australien, turnè bussen med Danne genom New South Wales och dom där 6 månaderna i 2 st 10 manna tält med irländare tyskar svenskar italienare. Man överlevde dag för dag men man tog sig alltid från A till B.

Ingen vandring är så kort som den till lycka. Ändå kan det bli den längsta. Ett oändligt sökande efter något som saknas.Att på djupet känna sig själv som den obundna och odödliga närvaro att vara lycklig. Det är att hitta hem och upptäcka att man aldrig var vilse. Det är att känna sig själv. Och jag tror att jag snart har nått den punkten.

Matchen:

Har kollat in en match från den Belgiska högsta ligan och funnit en match mellan serie tvåan Sporting de Charleroi och KRC Genk. Högt odds på båda lagen. I skrivande stund 2.35 på att Charleroi tar hem det och 3.10 på att Genk vinner. Genk på en 9e plats i tabellen visar inte att man är ett dåligt lag på bortaplan eller har svårt att göra mål.

Likt den spanska matchen i fredags så är även hemmalaget utan poängtapp på sina 7 senaste matcher. Man har spelat en bra fotboll utan tvekan. 11 vinster. 5 oavgjorda och 2 förluster. 32/18 i målskillnad. Medans Genk står på 5 vinster, 8 oavgjorda och 5 förluster och en målskillnad på 24/23.

Statistik:

Sporting de Charleroi  på en tredje plats i deras hemmastatistik på 5-3-1 med en målskillnad på 16/10
Genk på en 5e plats i bortalags statistiken med 3-3-3 bär målskillnaden 15/14. Någonting säger mig att denna matchen har en tendens att båda lagen gör mål Att Charleroi vinner med 2-1 eller att det slutar 1-1. Att båda lagen gör mål blir mitt utgångstips idag

Mitt Spreadsheet

 

Tipsa om Spelförslag: Sporting de Charleroi vs KRC Genk 17/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades