Spelförslag: Sport Rosario vs Unión Comercio 17/8

MATCHEN:

Dom 4 vanligaste resultaten från  Primera Division i Peru denna säsongen är resultaten som står nedan. Sett till dom 4 senaste inbördes mötena mellan Sport Rosario och Unión Comercio är jag beredd att gå emot Sport Rosario som är favorit till 1.76 gånger pengarna genom att spela x2 till 1.96 gånger pengarna.

Detta om man ska se till lagens 4 hittills spelade inbördes möten sedan man möttes första gången i februari förra året. Det mötet vann Sport Rosario borta med 2-0. Dom 3 efterföljande matcherna har slutat 0-0, 1-1 och 0-0.

Sport Rosario har spelat 6 hemma matcher av 6 möjliga över 2,5 mål den här säsongen MEN kommer från 3 raka förluster. En av dessa förluster har kommit hemma i en annars felfri statistik där man på dessa 6 matcher har vunnit 5 av dom. Målskillnaden är 16/9 och ett snitt på 2,67 framåt och 1,50 bakåt.

Unión Comercio har ännu inte vunnit på bortaplan och man är i jämförelse med Sport Rosario raka motsatsen i ett över och under spel då 10 av lagets 12 matcher den här säsongen har gått under 2,5 mål. 4 av lagets 6 bortamatcher har hittills gått under den linan. Dessa 6 matcher har skrivits till 3 oavgjorda och 3 förluster. MEN laget är i förhållande till Sport Rosario obesegrade i dom 6 senaste matcherna med 2 vinster och 4 oavgjorda resultat.Hemma som borta.

Det tillsammans med inbördes möten och lagens nuvarande form gör att jag går emot Sport Rosario idag och lägger en halvgardering på x2 till 1.96 då denna matchen ser ut att bli en väldigt målsnål historia.

En sammanfattning av tabellen och lagen:

Det är 2 lag som ligger relativt jämnt med varandra i tabellen. Det skiljer bara 3 poäng mellan fjärdeplatsen och 11e platsen. Unión Comercio har bara tagit 3 poäng på 6 bortamatcher men är  å andra sidan obesegrade i dom 6 senaste matcherna och har samma form på sina 8 senaste matcher som Sport Rosario har. 13 poäng vardera.

Sport Rosario:

6 av 6 hemma matcher har Sport Rosario gjort 2 mål eller fler men har haft en bristande defensiv i sina 3 senaste matcher där man släppt in 2 mål eller fler.

Unión Comercio:

Union Comercio är obesegrade i 6 raka matcher och man har kryssat i 3 raka bortamatcher.

Inbördes möten:

4 gånger har man möts och dom 3 senaste mötena har slutat oavgjort. Endast 1 gång har Sport Rosario vunnit och den vinsten kom  den 12e februari förra året.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ 3 av dom 4 senaste matcherna har slutat oavgjort.

✅  Union Comercio är obesegrade i 6 raka matcher med raden W2 D4 L0

⚠ Sport Rosario har 5 vinster och en förlust på hemmaplan den här säsongen.

Speltips: Unión Comercio eller oavgjort

Odds: 1.96

Spelstopp: 00:45

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

 

Tipsa om Spelförslag: Sport Rosario vs Unión Comercio 17/8 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades