Spelförslag: Spartaks Jūrmala vs RFS 22/6 “Sjuk form till 2 gånger pengarna!”

En rek är inte tillräckligt bra skriven om den inte sitter”

                                              MATCHEN: 

Man begår nästan tjänstefel om man inte går igenom europas alla blåbärs ligor innan dom stora ligorna drar igång igen. Igår klev på den Isländska första divisonen med blandade känslor, idag är inget undantag och vi tar oss österut och kollar in en liga i Lettland där det är 2 bra lag som möts idag, men där det är bortalaget RFS som är det bättre laget och fullständigt öser in mål i sina matcher.

Detta bortalag kommer till spel med 5 raka segrar och har målskillnaden 14/4 på dessa 5 matcher. Spartaks Jūrmala har en lite mer blandad statistik på hemmaplan med 2 vinster, 2 förluster och en oavgjord på sina 5 senaste. En hemmaseger står i 3.25 gånger pengarna, en vinst på RFS står i 2.

Jag vill bara förtydliga mig om att jag kan ingenting om såna här lag eller “mindre ligor” mer än att jag tycker det är väldigt givande att hitta odds som många andra aldrig ens skulle leta efter, vilket hittills har gett resultat denna månad.  Jag spelar därför en rak tvåa till 2 gånger pengarna idag och följer den statistiken jag hittat och läst om nedan, Lycka till!

Spreadsheet 27e maj- 27e Juni

Spartaks Jūrmala:

Spartak Jūrmala ligger på en femte plats och 6 poäng bakom serieledarna RFS med raden 7 vinster, 1 oavgjord och 3 förluster på 11 liga matcher, Man har raden 3-1-2 på hemmaplan och har totalt  21/10 i målskillnad där 10/5 har kommit på hemmaplan.

RFS:

RFS är serieledare på 28 poäng och har raden 9 vinster, 1 oavgjord och en förlust på sina 11 första matcher. Man har en bättre målskillnad än Spartaks på 29/9 i målskillnad, Alltså ett snitt på nästan 3 mål framåt per match. man har ännu inte förlorat på bortaplan och har på 6 matcher, 5 vinster och en oavgjord och har målskillnaden 17/5 på dessa 6 matcher. Ett väldigt offensivt lag med andra ord där man även på resande fot snittar nästan 3 mål framåt.

Inbördes möten: 

Spartak vann senaste mötet i liga sammanhang med 2-0

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ RFS offensiv borta som hemma med snitt på nästan 3 mål framåt per match.

✅ RFS är obesegrade på bortaplan

⚠ IRFS ända förlust kom just mot Spartaks

Speltips: RFS

Odds: 2.00

Spelstopp: 16.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport 

Tipsa om Spelförslag: Spartaks Jūrmala vs RFS 22/6 “Sjuk form till 2 gånger pengarna!” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades