Spelförslag: Sligo Rovers-Derry City 7/4

     Sligo Rovers- Derry City  / Premier Leauge / Irland

Matchen:

Sligo Rovers mot Derry City och avsparken 20:45 bjuder på ett odds jag inte begriper mig på och det är över 2,5 mål till 2.08 gånger pengarna. Det är inte svårt att lyfta på ögonbrynen och fundera på varför oddset kan vara så högt, det är svårare att försöka förstå varför oddset kan vara så högt. Men värdet är tillräckligt bra för att ge sig på det så jag krossar fingrarna. Peppar peppar.

Sligo Rovers har bara vunnit 1 av 5 hemma matcher och förlorat dom andra 4. Man har gjort 4 mål på dessa 5 och släppt in 10. Det ger ett knappt snitt på 1 mål framåt och 2 mål bakåt. Av dessa 5 hemma matcher så har man spelat över 2,5 mål i 3 av dom och samtidigt släppt in mål i samtliga matcher medans och bara gått mållös i 2 av dom.

Derry City är laget som ska frälsa linan på över 2,5 mål idag då laget skjuter hej vilt och samtidigt läcker som en såll bakåt. För att förstå detta laget så kan man kolla in både deras hemma statistik och deras bortastatistik. Hemma har Derry City spelat 3 matcher, gått ifrån med 3 segrar och inte spelat under 2,5 mål i nån av matcherna. Man har gjort  12 mål på dessa 3 matcherna och bara släppt in 2. Det ger ett snitt på 4 mål per match och 0.67 mål bakåt.

Ser man sen till deras bortaspel så har man bara vunnit 1 av 4 matcher men har samtidigt gjort mål i alla matcherna medans man läckt bakåt och står på 10 baklängesmål. Vänder man då på siffrorna så står man då på 1 mål framåt och 2,5 mål bakåt. Man har i den statistiken också spelat över 2,5 mål i 3 av dessa 4 matcher. Nåt som talar för en mållös historia ikväll?

Båda lagen är skadefria.

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 2.08

Spelstopp: 20:45

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Sligo Rovers-Derry City 7/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades