Spelförslag: Sligo Rovers-Bohemians Dublin 5/5

MATCHEN: 

Dagens andra match är hämtat från Irland och det är matchen mellan Sligo Rovers och Bohemians Dublin i ett spelförslag att BLGM till 1.86 gånger pengarna, och jag baserar det på 2 saker. Den ena är att lagen möttes så sent som den 16e mars i år i en match som slutade 2-2, för det andra så har Sligo Rovers spelat 8 av 14 matcher med utfall att båda lagen gör mål och Bohemians Dublin har gjort det i 7 av 15 tillfällen.  Hemma har Sligo spelat 4 av 8 matcher med BLGM och borta så har Bohemians Dublin gjort det i 4 av 7 gånger. En utdelning på 50 respektive 57 procent och en klar fördel att denna går in för oss idag om vi rent statistiskt ska hålla oss till denna info.

Sligo Rovers: 

Sligo Rovers kortfattat. Har gjort mål i hälften av alla sina hemma matcher och har på dessa 8 matcher släppt in mål i 7 av dom och har hållt nollan i en. Man släpper trots det in dubbelt så mycket mål hemma som man gör borta. 13 mot 6 och man snittar sett över säsongen 1 mål per match framåt. Man må ha gjort mål i hälften av alla sina hemma matcher men ligger ändå på 64 procent i totalen av matcher med mål då man sett över säsongen har spelat 9 av 14 matcher med att göra mål framåt.

Bohemians Dublin:

Bohemians Dublin kommer till spel med 7 bortamatcher där man har släppt in mål i samtliga 7. Man har likaså där gjort mål i 4 av dom. Notera att laget har spelat över 2,5 mål i 5 av 7 gånger då man läcker som en såll bakåt och snittar 2 baklänges mål per match.14 insläppta på 7 matcher och 6 mål. Observera att laget har blivit nollade av motstånd som är betydligt bättre än Sligo Rovers. Bland annat 2 stycken 3-0 förluster mot Dundalk och Cork City. Båda matcherna va på bortaplan.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Observera att senaste mötet i mars slutade 2-2 mellan dom här 2 lagen.

 

 Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Senaste mötet slutade 2-2

✅ Bohemians har gjort mål i sina 3 senaste borta matcher.

⚠ Bollen är rund och allt kan hända

Speltips: BLGM-JA

Odds: 1.86

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Sligo Rovers-Bohemians Dublin 5/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades