Spelförslag: Shamrock Rovers-St Patrick’s Athletic 22/5

MATCHEN: 

I 4 av dom 5 senaste bortamatcherna har St Patrick`s Atletic spelat in detta spelförslag att det inte blir mål i båda halvlekarna. Gör man det igen återstår att se men jag synar 1.87 på ett nej.Jag tror inte det blir mål i båda halvlekarna idag. Lagen spelar  defensivt där St Patrick`s Atletic har spelat 6 av 9 borta matcher under 2,5 mål och Shamrock Rovers i 5 av 9 hemma matcher.

Bäst form för dagen visar dock gästerna St Patrick`s som kommer med 4 raka vinster. Hemma som borta. Hur oddset kan vara så högt som  3.25 gånger pengarna på en rak tvåa förstår jag inte sett till hur dessa 2 lagen har spelat hemma som borta i sina 5 senaste matcher, samt historiskt sett när St Patrick`s har kommit och gästat Shamrock Rovers på Tallaght Stadium. MEN återigen så har 2 av dom 3 senaste möten gått in med detta spelförslag att det inte blir mål i båda halvlekarna. Oavsett hur bra dagsformen än må vara. Favorit i repris till 1.87 gånger pengarna återstår att se men jag ger det en chans.

Shamrock Rovers:

 Hemma laget Shamrock Rovers har tagit 4 av lagets totalt 5 vinster hemma på Tallaght Stadium där man har gjort 19 mål och släppt in 6 och har ett målsnitt på 2.78 mål per match trots att man har hållit nollan i nästan hälften av dessa hemma matcher. Man har inför dagens match inte lyckats vinna någon av sina 3 senaste matcher och har på sina 5 senaste matcher låtit sina motståndare och sig själva gått av planen mållösa efter 45 minuter.

St Patrick`s Athletic:

 Formstarka St Patrick`S Athletic kommer med 4 raka segrar i ryggen och står som underdog i den här matchen till höga 3.25 gånger pengarna vilket är galet högt sett till den dagsformen laget har just nu.i 4 av dom 5 senaste bortamatcherna har slutat 0-0 efter 45 minuter där även Dundalks 5-0 vinst slutade med 5 mål i andra halvlek. Laget har tagit 3 segrar på bortaplan och har på 9 matcher spelat under 2,5 mål i 66 procent av alla gångerna. Mer än hälften med andra ord. Ett defensivt lag som vinner och förlorar med små marginaler. Återstår att se hur man löser dom första 45 minuterna idag.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten:  

2 av dom 3 senaste mötena har slutat med att detta spelförslag har gått in.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ St Patrick`s 4 av 5 senaste borta matcher har slutat med mål i bara en halvlek.

✅ Shamrock Rovers 3 senaste matcher har gått under 2,5 mål

⚠ Tillfälligheter som straff och frisparks mål kan givetvis fälla detta spelet.

Speltips: Mål i båda halvlekarna-nej

Odds: 1.87

Spelstopp: 21.00

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Shamrock Rovers-St Patrick’s Athletic 22/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades