Spelförslag: Shamrock Rovers-Dundalk 1/6

MATCHEN: 

Vi är tillbaka på Irland där jag hämtar hem dagens spelförslag mellan Shamrock Rovers och Dundalk och linan på 1.85 gånger pengarna att Dundalk vinner den här matchen. Trots att Shamrock Rovers är obesegrade i sina 4 senaste matcher så har Dundalk vunnit sina 5 senaste matcher med god marginal. Dundalk är förutom Cork City ligans bästa bortalag med 5 vinster, 2 oavgjorda, 2 förluster och 14/4 i målskillnad. Dessutom har man inte spelat oavgjort på dom 8 senaste matcherna. 1.85 synas!

Shamrock Rovers:

75 procent av Shamrock Rovers poäng har kommit på hemmaplan där man även har gjort 81% av sina mål. 6 vinster, av lagets totalt 7 har kommit på Tallaght Stadium. Ändå ligger man inte bättre än en 6e plats i tabellen. Framför allt är det bortaspelet som inte går vägen med bara en  vinst och 3 oavgjorda och 6 förluster. Hemma har man bara förlorat 1 gång och man stod upp bra i säsongs inledelsen mot Dundalk när man fick med sig ett 0-0 resultat. Det va snart 4 månader sen, idag är det ett betydligt offensivare Dundalk som gästar och det är väl frågan hur bra man kan stå upp mot dom den här gången.

Dundalk:

Serieledarna Dundalk med 2 poäng före Cork City och med en match mer spelad har vunnit sina 5 senaste matcher och har hållit nollan i 67 procent av alla sina borta matcher den här säsongen. Ett lag som är oerhört stabilt hemma som borta. Man har gjort minst 2 mål framåt i sina 7 senaste matcher, man är obesegrade i sina 11 senaste hemma matcher där man även har gjort 91 procent av alla sina mål. Även om man nu spelar borta så har jag svårt att se hur man inte skulle göra mål idag. Då laget spelar flertalet matcher under 2,5 mål på resande fot så sätter jag utgångstipset 0-1, 0-2 till Dundalk.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

3 vinster och 2 oavgjorda resultat har det blivit för Dundalk på dom 5 senaste matcherna varav den senaste vinsten kom i en 2-1 seger hemma den 6e april i år.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Dundalk 5 senaste bortamatcher

✅ Dundalk defensiv

⚠ Shamrocks 3 oavgjorda matcher på 4 matcher.

Speltips: Dundalk

Odds: 1.85

Spelstopp:21.00

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

 

 

Tipsa om Spelförslag: Shamrock Rovers-Dundalk 1/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades