Spelförslag: Shamrock Rovers-Cork City 30/4

MATCHEN: 

Shamrock Rovers hemma mot Cork City och jag spelar BLGM till spelförslaget 1.79 gånger pengarna. Kör vidare i tron att Cork City börjar hitta rätt i sina positioner och blir allt mer övertygad att man har gjort det när man i fredags tog en tung skalp och vann hemma mot Dundalk med 1-0.

Cork City är det bästa bortalaget och har tagit 4 segrar, spelat oavgjort 1 och förlorat 2. Man har överraskande nog gjort  dubbelt så många mål på bortaplan än vad man har gjort hemma och står på 15 mål på 7 matcher men har samtidigt släppt in lagets alla mål på resande fot. 7 stycken. Med den statistiken snittar Cork City 2,14 mål framåt och 1 mål  bakåt. Lägg till att 4 av lagets 7 matcher har gått över 2,5 mål.

 

 Shamrock Rovers: 

Shamrock Rovers har misslyckats med att vinna sina 5 senaste matcher och har 3 förluster och 2 oavgjorda. Man ligger på en sjätteplats i tabellen och har 16 poäng upp till Cork City. Man har bara orkat med 4 vinster, 3 oavgjorda och 7 förluster där 3 av dessa 4 vinster har kommit på hemmaplan. Likaså 2 oavgjorda resultat. En fördel med Shamrock Rovers är att laget är hemmastarkt och har gjort 15 av 19 mål hemma där man dessutom har gjort mål i 5 av 7 tillfällen. 71,4 procent utdelning på den effektiviteten.

Cork City:

Cork City som jag nämnde ovan börjar hitta rätt i sina positioner och är just nu det bästa laget. Inte bara som tabell etta utan också som det bästa bortalaget. 15 mål på 7 matcher och 7 insläppta. Man har gjort mål i 6 av dom och har en 85 procentlig utdelning på det. I 5 av matcherna har man också sett bollen rulla förbi sig.

Inbördes möten: 

Senaste mötet vann Cork City med 1-0 och det var på hemmaplan där man ännu inte släppt in några mål. Det va den 12e mars i år.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Cork City är obesegrade i sina 4 senaste matcher

✅ Cork City har gjort mål i 12 av 13 matcher totalt, Shamrock Rovers har gjort det i 9 av 14.

⚠Shamrock Rovers har vunnit 2 av dom 3 senaste mötena mot Cork City samt att Cork City har hållit nollan i 4 raka liga matcher.

Mitt spreadsheet:

Speltips: BLGM -JA

Odds: 1.79

Spelstopp: 21.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

 

 

 

Tipsa om Spelförslag: Shamrock Rovers-Cork City 30/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades