Spelförslag: Shakhtyor Soligorsk vsTorpedo Belaz 13/6 Formstarkt mot formsvagt till 1.79

MATCHEN: 

Så sjukt störigt igår att hitta 3 matcher, välja bort 1 (som går in) behåller 2 som sen bara ger pengarna tillbaka på en av dom. Jag är övertygad om att hade Ilves gett fan i att dra på sig 2 röda kort på 45 minuter och sen spela med 9 man på plan resten av tiden så hade matchen fått ett helt annat utfall igår.  Den andra matchen räddades upp med 1-0 i matchens sista spark, också den va lite som jag skrev om. Blir det 1-0 eller 2-0 i den här matchen? Det blev 1-0 och pengarna tillbaka. Beviken? Absolut, En rek är ingen bra rek om den inte sitter.

Nya tag idag och jag hämtar hem dagens spelförslag från Vitryssland. För 2 dagar satt den härifrån, igår valde jag bort ligan och då satt den med 5-0, tredje gången gilt härifrån och på Shakhtyor Soligorsk som vinnare till 1.79 gånger pengarna. Ett lag som är obesegrade i dom 7 senaste matcherna och dessutom har vunnit 4 raka matcher och 3 av dom på hemmaplan. 2-1, 1-0 idag?

Shakhtyor Soligorsk:

Soligorsk har ett mer jämnare spel och blandar inte vinster med förluster varannan gång och har på sina 8 senaste matcher, 5 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust, där man inför denna drabbning kommer med 4 raka vinster där 3 raka har kommit på hemmaplan.Ett defensivt lag som inte gör mer än vad som behövs för att vinna och har på 10 matcher spelat 7 under 2,5 mål och har gjort 10 mål framåt och släppt förbi sig 5. 1 mål framåt per match och ett insläppt varannan match. Som jag nämnde så är laget obesegrade i dom 7 senaste matcherna.

Torpedo Belaz:

6 raka borta matcher med 3 förluster, 3 oavgjorda och 0 vinster. Det är Torpedo Zhodinos facit denna säsongen. Ett lag som dessutom bara har gjort 2 mål på dessa 6 matcher och släppt in 6 mål. Noterbart att laget hela 4 gånger har gått av planen mållösa. Ser inte hur man kan vinna denna matchen med den statistiken i bagaget.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Klar fördel hemmalaget historiskt sett med 3 vinster, 1 oavgjord och en förlust.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Soligorsk kommer med 4 raka segrar och är obesegrade i 7 raka.

✅ Torpedos borta statistik

⚠ En mindre liga som är svår att förutspå

Speltips: Shakhtyor Soligorsk

Odds: 1.79

Spelstopp: 16.00

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

En tanke om “Spelförslag: Shakhtyor Soligorsk vsTorpedo Belaz 13/6 Formstarkt mot formsvagt till 1.79

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.