Spelförslag: Shakhtyor Soligorsk vsTorpedo Belaz 13/6 Formstarkt mot formsvagt till 1.79

MATCHEN: 

Så sjukt störigt igår att hitta 3 matcher, välja bort 1 (som går in) behåller 2 som sen bara ger pengarna tillbaka på en av dom. Jag är övertygad om att hade Ilves gett fan i att dra på sig 2 röda kort på 45 minuter och sen spela med 9 man på plan resten av tiden så hade matchen fått ett helt annat utfall igår.  Den andra matchen räddades upp med 1-0 i matchens sista spark, också den va lite som jag skrev om. Blir det 1-0 eller 2-0 i den här matchen? Det blev 1-0 och pengarna tillbaka. Beviken? Absolut, En rek är ingen bra rek om den inte sitter.

Nya tag idag och jag hämtar hem dagens spelförslag från Vitryssland. För 2 dagar satt den härifrån, igår valde jag bort ligan och då satt den med 5-0, tredje gången gilt härifrån och på Shakhtyor Soligorsk som vinnare till 1.79 gånger pengarna. Ett lag som är obesegrade i dom 7 senaste matcherna och dessutom har vunnit 4 raka matcher och 3 av dom på hemmaplan. 2-1, 1-0 idag?

Shakhtyor Soligorsk:

Soligorsk har ett mer jämnare spel och blandar inte vinster med förluster varannan gång och har på sina 8 senaste matcher, 5 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust, där man inför denna drabbning kommer med 4 raka vinster där 3 raka har kommit på hemmaplan.Ett defensivt lag som inte gör mer än vad som behövs för att vinna och har på 10 matcher spelat 7 under 2,5 mål och har gjort 10 mål framåt och släppt förbi sig 5. 1 mål framåt per match och ett insläppt varannan match. Som jag nämnde så är laget obesegrade i dom 7 senaste matcherna.

Torpedo Belaz:

6 raka borta matcher med 3 förluster, 3 oavgjorda och 0 vinster. Det är Torpedo Zhodinos facit denna säsongen. Ett lag som dessutom bara har gjort 2 mål på dessa 6 matcher och släppt in 6 mål. Noterbart att laget hela 4 gånger har gått av planen mållösa. Ser inte hur man kan vinna denna matchen med den statistiken i bagaget.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Klar fördel hemmalaget historiskt sett med 3 vinster, 1 oavgjord och en förlust.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Soligorsk kommer med 4 raka segrar och är obesegrade i 7 raka.

✅ Torpedos borta statistik

⚠ En mindre liga som är svår att förutspå

Speltips: Shakhtyor Soligorsk

Odds: 1.79

Spelstopp: 16.00

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Shakhtyor Soligorsk vsTorpedo Belaz 13/6 Formstarkt mot formsvagt till 1.79 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades