Spelförslag: Sävehof vs HK Malmö 9/3

Sävehof- HK Malmö / Handboll / Elitserien

Matchen:

Jag håller mig fast vid handbollen och hämtar hem dagens spelförslag från Göteborg och den mellan serieåttan Sävehof och tvåan HK Malmö som jag tror kommer segla över 51.5 mål utan några större svårigheter ikväll. Jag har valt att lägga mig på över 51,5 mål  med en högre insats och inte 52,5 då denna vecka har bjudit på några riktiga käftsmällar. Tack och lov räddade gårdagens match upp det och man reser sig sakta upp igen. Varje dag föds en ny utmaning.

Sävehof har tagit 9 segrar på 15 hemma matcher den här säsongen och har förlorat 4. 2 oavgjorda. Laget har gjort  421 mål framåt och släppt in 400 mål. Det gör att laget ligger på ett hemma snitt sett till hela säsongen på 28.07 mål framåt.  Även i den totala säsongen snittar laget 27 mål framåt. 10 av deras senaste matcher har slutat så här:

25-26,29-30,30-27,24-29,26-24,27-21,25-24,25-28,28-23 och 21-23. 5 gånger har man gått över linan, 2 gånger har den slutat exakt på 51 mål och 3 gånger har den gått under.

HK Malmö är ett vinnande lag lag på bortaplan och har vunnit vid 10 tillfällen av 15. Precis som sina motståndare så snittar man 27 mål framåt. 410 mål  och 358 mål bakåt. Lagen hat mött varandra en gång denna säsong och det va i Malmö den 17e oktober förra året. Den matchen vann serie tvåan med 28-25.

HK Malmö är favoriter att vinna denna matchen idag till 1.91 gånger pengarna på en rak 2 så varför inte sätta ett utgångstips på att man gör det med 29-25 och att linan över 51,5 mål seglas förbi med en bred marginal. Lycka till vid rygg!

 

Mitt Spreadsheet:

Speltips:Över 51,5

Odds:1.50

Spelstopp: 19.45
Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Sävehof vs HK Malmö 9/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades