Spelförslag: Sanfrecce Hiroshima-Shimizu S-Pulse 2/5

MATCHEN: 

Dagens tredje och sista spelförslag från Japan hämtas mellan serie ettan Sanfrecce Hiroshima och Shimizu S-Pulse där man får 1.82 gånger pengarna på att hemmalaget vinner och vad talar för att man inte skulle vinna denna matchen idag? Man spelar en defensiv fotboll och spelar på kontring vilket har resulterat i att man är obesegrade hemma med 3 vinster och 1 oavgjord på 4 matcher, och står på 6 vinster av 7 på bortaplan. Man kommer dessutom från 7 raka matcher utan ett oavgjort resultat medans Shimizu S-Pulse kommer likaså där med 5 matcher utan x. Vad ger detta för match bild idag?

 

Sanfrecce Hiroshima: 

Sanfrecce Hiroshima. Vilket lag. Man har bara förlorat en match av 11 och har 9 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust. En målskillnad på 15/5 och ett konstaterande att man har spelat 8 av 11 matcher under 2,5 mål. För att se över hemma statistiken så har man som tidigare nämnt obesegrade där 5 mål har fallit in och bara ett har man släppt förbi sig. Det ger rekordlåga 0,25 baklängesmål per match.

Shimizu S-Pulse:

Shimizu är ett offensivt lag och har tagit flertalet av sina poäng i bortaspelet och har plockat 3 av 4 segrar på den vägen.Man har också gjort 11 mål framåt och släppt förbi sig 6 på dessa 5 matcher vilket gör att man snittar 2 mål framåt per match men det har varit mot lag som långt ifrån spelar så defensivt och kompakt som Sanfrecce Hiroshima gör. Trots att man spelat 4 av 5 matcher över 2,5 mål så tror jag inte att man kommer lyckas med att göra det idag. Inte för att man har gjort mål i 4 av 5 matcher eller släppt in mål i 4 av 5 utan mest för att man möter ett lag som står parkerad på egen planhalva och endast väntar på ett kontrings spel. Små marginaler avgör denna matchen idag så vi drar väl till med en 1-0 seger idag?  Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Sanfrecce vann senaste mötet förra säsongen med 3-1.

 Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Hiroshima har vunnit 4 av dom 5 senaste mötena.

✅ S-Pulse har släppt förbi sig mål i 9 av 11 serie matcher

⚠ . Defensiven kan lika gärna sluta i ett 0-0 resultat.

Speltips: Sanfrecce Hiroshima

Odds: 1.82

Spelstopp: 12.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Sanfrecce Hiroshima-Shimizu S-Pulse 2/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades