Spelförslag: Sandvikens- Hammarby 6/3

Sandvikens- Hammarby / Bandy / Elitserien

Matchen:

Ett fint spelförslag hämtas när Sandvikens möter Hammarby på Göransson Arena idag och jag tycker att få 2.05 på att Sandvikens vinner med minst 2 mål idag är väldigt spelvärt.  Det vart en tung förlust för Hammarby sist man var här och spelade och fick en ny chans i fredags hemma på Zinkensdamm. Man svarade för en häftig vändning då man gick från 1-3 underläge till 5-3 inom loppet av elva minuter och semifinalserien är således helt öppen igen.

Det var som man brukar säga. Ett helt annat Hammarby som beträdde isen efter pausvilan. Efter en trevande kvart påbörjade man sin mäktiga vändning. Trots att Sandviken i matchens slutskede bjöds på möjligheten att spela med 2 man mer, efter Bajen utvisningar så lyckades man inte hämta upp det underläget. Istället kontrade Hammarby in 6-3 på övertid.

Men det är en stor skillnad på att spela utomhus och inomhus. Hammarby är så gott som omänskliga på hemmaplan och väldigt sårbara på bortaplan. Nu kommer man man till spel på nytt i en inomhushall där Sandvikens har sin styrka och jag tror att man garanterat vinner den här matchen med mer än 2 mål idag.

Med denna vetskap har jag svårt att gå emot Sveriges bästa bandylag ikväll. Även om jag är Bajare så finns det 2 odds som är väldigt spelbara idag. Och det är en rak seger till Sandviken AIK till 1.62 eller att Sanviken vinner med minst 2 måls marginalmål. Jag har valt det sistnämnda då mötena med Hammarby alltid slutar med mycket mål, Vad sägs om dessa inbördes möten:

9-1, 7-3,7-3, 2-5,8-3, 3-2.

Denna matchen är på tok för fin för att ignoreras och synas till en högre insats idag. Lycka till vid rygg!

 

Mitt Spreadsheet:

Speltips:Sandvikens AIK -1,5

Odds:2.04

Spelstopp: 19.00
Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

 

Tipsa om Spelförslag: Sandvikens- Hammarby 6/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades