Spelförslag. Sandviken AIK vs Hammarby 28/2

Sandviken AIK- Hammarby / Bandy / Elitserien

Matchen:

Kan inte låta bli att lägga vantarna på dagens andra spelförslag och mötet mellan Sandviken och Hammarby som spelas ikväll i Göranssons Arena.

Göransson Arena är bandy Sveriges delle Alpi. Felkonstruerad från första början och inte byggd med hänsyn till vad det skulle vara till för från första början. För Sandvikens kommun är det säkert jättebra men för bandyn är det ju skit. Kanske läge att riva och bygga nytt om 15-20 år, som man gjorde i Turin .Sveriges bästa bandylag förtjänar en bättre hemmapublik…

Men jag har svårt att gå emot Sveriges bästa bandylag idag. Även om jag är bajare så finns det 2 odds som ligger jämsides med varandra idag, Och det är en rak seger till Sandviken AIK till 1.60 och det är Sanviken över 4,5 mål till samma odds. Jag har valt det sistnämnda då mötena med Hammarby alltid slutar med mycket mål, Vad sägs om dessa inbördes möten:

9-1, 7-3,7-3, 2-5,8-3, 3-2.

Vid fyra tillfällen sedan februari 2016 så har Sandviken AIK gjort långt över 4 mål när man har möts och inte i en enda av deras hemma matcher på Göranssons Arena har man man gjort under 4 mål. Jag har svårt att se hur hur man passerar under linan idag med publiken i ryggen då arenan väntas fyllas upp till 2000 personer när man bjuds på fri entre ikväll.

Ska man se till Hammarbys bortaspel på sina 3 senaste matcher så har laget släppt förbi sig minst 5 mål i alla 3. Bland annat mot Vetlanda som gjorde både 7 och 5 mål i kvartsfinal spelet.

Denna matchen är på tok för fin för att ignoreras och synas till en högre insats idag. Lycka till vid rygg!

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Sandviken över 4,5 mål

Odds:1,60

Spelstopp: 19.00

Spelbolag:https://5spades.com/Unibet-Sport
200% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag. Sandviken AIK vs Hammarby 28/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades