Spelförslag: S.C Braga vs Aves 30/1

S.C Braga – Aves Portugal, Primeira Liga

Matchen:

Så var det dags att börja om på ny kula igen. En ny 1000 kronors lapp ska förvaltas och göras något bra av. Jag förväntar mig kanske inte samma utfall på denna som med den som gick hela vägen upp till 203, 587kr på 18 dagar. MEN jag ska göra mitt bästa för att iallafall försöka mig på det. Ni som följt med på resans gång och ni som nyss tagit del av den kan följa hela resan här. Mitt spreadsheet: Medans jag under tiden presenterar dagens spelförslag från Portugal. Och matchen mellan S.C Braga och Aves och jag har redan singlat slant på ett spelförslag jag nästan är 100 procent säker på ska gå in. S.C Braga över1,5 mål till 1.58 känns som bra start att bygga vidare en ny grund på.

Braga är placerad på en fjärde plats i ligan och ligger 8 poäng bakom serie ettan FC Porto. 13 vinster, 1 oavgjord och 5 förluster på 19 matcher.En målskillnad på 37/19. Deras hemmaspel är otroligt övertygande där man tagit 8 av 10 vinster och förlorat 2. 24 av lagets 37 mål har gjorts på hemmaplan vilket ger dom ett målsnitt på 2,4 mål framåt. Samtliga matcher hemma har slutat med följande resultat:

1-3,2-1,4-0,3-0,3-1,1-0,6-0,2-1,0-1,2-1. Lagets 8 av 10 hemma matcher har slutat med över 2,5 mål. Och 9 av 10 matcher har laget gjort mål framåt. Övertygande siffror enligt mig.

Aves är inte lika bra och ligger på en 16e plats i ligan. Och i skrivande stund bara 2 poäng ner till sista platsen som innehavs av Estoril Praia. Man har bara orkat med  3 vinster, 5 oavgjorda och stått för 11 förluster.16/31 i målskillnad. På resande fot är man inget vidare. Även om nu lagets 2 segrar har kommit på den vägen så har man släppt in ca hälften av lagets alla mål och man snittar 1.56 mål bakåt med den statistiken. 5 av 9 förluster har dessutom slutat med en 2 måls förlust eller mer. Jag synar mitt första spel på 1.58 till en insats på 1000kr .

Lycka till vid rygg!

 

Speltips: Braga ö1,5 mål

Odds: 1.58

Spelstopp:20.00

Spelbolag: https://5spades.com/Unibet-Sport
Bonus: 200% upp till 1000 kr

Tipsa om Spelförslag: S.C Braga vs Aves 30/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades