Spelförslag: Ryssland – Kroatien 7/7 “Idag tar det slut för Ryssland”

En rek är inte tillräckligt bra skriven om den inte sitter”  

MATCHEN:

När dom mest givnaste matcherna jag rekat gått i graven så har åtminstonde dom få matcherna jag rekat i detta VM gått dessto bättre och jag lägger dagens spelförslag med ett lägre odds än normalt och spelar att Kroatien går vidare till semifinal till 1.55 gånger pengarna. Av dom få matcherna jag har orkat se live pga av tidskillnaden mellan Australien och Europa så anser jag av min egna bedömning att Kroatien är det bättre laget i grunden.

Båda lagen tog sig vidare ur gruppspelet utan större svårigheter och båda stötte på ett ordentligt motstånd i åttondels finalen när båda matcherna gick hela vägen och fick avgöras på straffas. Rätt eller fel att värdesätta vem som är bäst och sämst i en utslagning är alltid en intressant fråga. Ryssland är mina ögon sett inte ett bättre lag än Spanien.  Spanien bode ha vunnit, men Spanien föll. Straffar är döden ibland.

Kroatien är mina ögon sett ett bättre lag än Danmark, även om nu Danmark är obsegrade i x antal matcher så är Kroatien ett fullspäckad lag av stjärnor och kunde ha avgjort matchen redan i första halvlek om man nu inte bjöd på VM:s snabbaste baklängesmål eller missade en straff i förlängningen. Nu blev det som förväntat att man gick vidare, men det krävdes 120 minuter och straffar för att skilja dom 2 lagen åt.

I mina ögon sett är Kroatien ett bättre lag än vad Ryssland är och oavsett om denna gången hoppas jag att det avgörs på 90 minuter. Dagens spelförslag läggs på att Kroatien tar sig vidare iallafall.

Mitt Spreadsheet 27e Juni-27e Juli:

Ryssland:

Kroatien:

Inbördes möten: 

3 gånger genom historien har lagen möts och sist vann Kroatien med 3-1 men det va några år sedan.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Kroatien har aldrig förlorat mor Ryssland

✅  Kroatien är det bättre laget i grunden

⚠ Ryssland inför sin hemmapublik

Speltips: Kroatien går vidare

Odds: 1.55

Spelstopp: 20.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport 

Tipsa om Spelförslag: Ryssland – Kroatien 7/7 “Idag tar det slut för Ryssland” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades