Spelförslag: RoPS vs VPS 12/6 3.65 på ligans näst bästa hemmalag synas!

MATCHEN: 

Det va inte mycket som stämde in i Norge igår när Rosenborg gjorde en Brann och inte lyckades vinna på 90 minuter mot Tromsö. Det våra grannar i väst inte klarar av gör kanske landet i öst gör det bättre. Jag har därför kollat in 2 matcher från Finland idag och lägger dagens första spelförslag på ett Asian -1 spel till 3,65 gånger pengarna då jag tror att RoPs vinner denna matchen idag. Jag baserar detta på en rad faktorer och är till viss del beredd att hålla med oddssättarna som i skrivande stund har satt 2.15 på en rak hemmavinst och 3.65 på en bortaseger. Men jag får samma odds på en bortaseger som jag får om RoPs vinner med minst 2 mål och dessutom får pengarna tillbaka vid en uddamåls seger. Vilket känns bäst?

RoPs är ligans näst bästa hemmalag och har 4 vinster och 2 förluster på 6 matcher, Målskillnaden 11/4 säger att man snittar nästan 2 mål framåt och har rekordlåga 0.67 baklängesmål per match. En annan faktor till varför jag tror på en RoPs seger idag är att av dom 5 inbördes möten dessa 2 lagen emellan så har RoPs 3 segrar, 1 oavgjord och en förlust. Dessa 3 segrar har alla slutat 3-0, 2-0 och 2-1. Sett till årets säsong och hur man spelar hemma så tror jag att man vinner igen. 1-0, 2-0?

RoPS:

RoPs på en tredje plats i ligan är Finlands näst bästa hemmalag med 4 segrar och 2 förluster på 6 matcher. När man väl vinner hemma så vinner man med minst 2 mål och håller dessutom nollan. Notera att RoPs har gjort mål i ALLA sina hemma matcher och på 6 matcher hållit nollan i 4 av dom.

VPS:

VPS från Vaasa har bara 1 vinst på bortaplan och kryssat resten. Med det är man obesegrade i sitt bortaspel efter 4 matcher.Men för den sakens skull så tror jag inte man vinner idag. VPS förlorar eller kryssar mer än vad man vinner när man spelar borta. Återstår att se hur den statistiken står sig efter 90 minuter idag.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Senaste mötet vann RoPs hemma med 3-0.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ RoPs är Finlands näst bästa hemmalag

✅ Man har vunnit 3 av 5 möten mot VPS hemma

⚠ VPS har kryssat 6 gånger den här säsongen

Speltips: RoPs -1

Odds: 3,65

Spelstopp: 17.30

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: RoPS vs VPS 12/6 3.65 på ligans näst bästa hemmalag synas! till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades