Spelförslag: RoPS vs VPS 12/6 3.65 på ligans näst bästa hemmalag synas!

MATCHEN: 

Det va inte mycket som stämde in i Norge igår när Rosenborg gjorde en Brann och inte lyckades vinna på 90 minuter mot Tromsö. Det våra grannar i väst inte klarar av gör kanske landet i öst gör det bättre. Jag har därför kollat in 2 matcher från Finland idag och lägger dagens första spelförslag på ett Asian -1 spel till 3,65 gånger pengarna då jag tror att RoPs vinner denna matchen idag. Jag baserar detta på en rad faktorer och är till viss del beredd att hålla med oddssättarna som i skrivande stund har satt 2.15 på en rak hemmavinst och 3.65 på en bortaseger. Men jag får samma odds på en bortaseger som jag får om RoPs vinner med minst 2 mål och dessutom får pengarna tillbaka vid en uddamåls seger. Vilket känns bäst?

RoPs är ligans näst bästa hemmalag och har 4 vinster och 2 förluster på 6 matcher, Målskillnaden 11/4 säger att man snittar nästan 2 mål framåt och har rekordlåga 0.67 baklängesmål per match. En annan faktor till varför jag tror på en RoPs seger idag är att av dom 5 inbördes möten dessa 2 lagen emellan så har RoPs 3 segrar, 1 oavgjord och en förlust. Dessa 3 segrar har alla slutat 3-0, 2-0 och 2-1. Sett till årets säsong och hur man spelar hemma så tror jag att man vinner igen. 1-0, 2-0?

RoPS:

RoPs på en tredje plats i ligan är Finlands näst bästa hemmalag med 4 segrar och 2 förluster på 6 matcher. När man väl vinner hemma så vinner man med minst 2 mål och håller dessutom nollan. Notera att RoPs har gjort mål i ALLA sina hemma matcher och på 6 matcher hållit nollan i 4 av dom.

VPS:

VPS från Vaasa har bara 1 vinst på bortaplan och kryssat resten. Med det är man obesegrade i sitt bortaspel efter 4 matcher.Men för den sakens skull så tror jag inte man vinner idag. VPS förlorar eller kryssar mer än vad man vinner när man spelar borta. Återstår att se hur den statistiken står sig efter 90 minuter idag.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Senaste mötet vann RoPs hemma med 3-0.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ RoPs är Finlands näst bästa hemmalag

✅ Man har vunnit 3 av 5 möten mot VPS hemma

⚠ VPS har kryssat 6 gånger den här säsongen

Speltips: RoPs -1

Odds: 3,65

Spelstopp: 17.30

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

En tanke om “Spelförslag: RoPS vs VPS 12/6 3.65 på ligans näst bästa hemmalag synas!

  1. Kenny says:

    VPS höll siffrorna nere som man gjort i dom 4 senaste matcherna och matchen skrevs till 1-0 och pengarna tillbaka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.