Spelförslag: RFS vs FK Ventspils 29/6 “1.95 gånger pengarna som gav oss över 2 i odds sist?

En rek är inte tillräckligt bra skriven om den inte sitter”  

MATCHEN:

Gårdagens första match på en ny Spreadsheet månad började på samma sätt som förra månaden, med en förlust. Men då det är totalen på en månad som räknas så är det bara att ha is i magen och inte kasta in handduken. Det kommer vända så vi tar denna förlusten med en klackspark och lägger återigen upp bollen på straff punkten. Vänder det, så vänder det med 6 raka vinster istället. Livet är inte svartvitt!

Jag har tagit mig tillbaka till dom där lite mindre ligorna och återkommer till RFS som jag spelade på sist dom vann. Då vann dom mot ett lag som är betydligt mycket bättre än vad laget dom möter idag är. Då fick man över 2 gånger pengarna på en bortaseger och man vann med 2-0. Nu spelar man hemma och man får 1.95 på en rak etta och jag tycker att det är på tog för generöst för att inte ge det en chans.

RFS har på sina 10 senaste matcher vunnit 8, spelat oavgjort en och förlorat 1.. Ventspils kommer med 2 raka förluster i bagaget men är inget dåligt bortalag för det. Läs nedan.  Jag spelar RFS som segrare och väger in hemmafördelen idag.1.95 synas!

Mitt Spreadsheet 27e Juni-27e Juli:

RFS:

Ett obesegrat hemmalag som fullständigt öser in mål i ligan och som är laget med bäst form för dagen med 6 raka vinster. Man har spelat 12 matcher in på säsongen och vunnit 10 av dom. Kryssat 1 gång och förlorat 1 gång. Ända oavgjorda resultatet kom just mot Ventspils och då spelade man borta, Det va den 5e maj i år.

Ventspils:

Ventspils har inte övertygat lika mycket som RFS även om man nu är ett bra bortalag så har man förlorat 6 matcher av 12  och kryssat  i 4 av dom. 20/11 i målskillnad jämfört med RFS 31/9 på lika många matcher.

Inbördes möten: 

Sist lagen möttes spelade man 1-1. Då spelade RFS borta. Nu spelar man alltså hemma mot dom

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ RFS hemma statistik är brutal

✅ Ventspils kommer med 2 raka förluster

⚠ Inbördes möten är 50/50

Speltips:RFS

Odds: 1.95

Spelstopp:18.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport 

Tipsa om Spelförslag: RFS vs FK Ventspils 29/6 “1.95 gånger pengarna som gav oss över 2 i odds sist? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades