Spelförslag: Real Sport vs Santa Clara 21/12

Real Sport Club – Santa Clara Segunda Liga Portugal

Vi bjuds på en riktigt fin match idag igen och jag ser det som en bra chans att fortsätta fylla på plånboken med. Packa väskan, vi ska till Portugal och kolla in en match från den Portugisiska andra divisionen. Skatte paradiset där man förvaltar sin pension på bästa sätt så varför inte börja sitt sparande redan nu.  Jag tror att denna matchen är lika svajig som palmerna nämligen.

Matchen:

Detta måste vara ett lika generöst odds som det vi bjöds på igår. Även om oddset är lägre så funkar det perfekt att spela som en singel eller för den som vill att ta med som en dubbel.  Likt den igår så har lagen aldrig möts förut. Det är hemmalaget Real Sporte mot Santa Clara. Ett hemmalag som ligger tvärsist i ligan efter 17 omgångar samt ett hemmalag som dessutom har förlorat 3 raka matcher hemma på Complexo. Man har på 17 matcher endast 3 vinster, 3 oavgjorda och 11 förluster. 22/ 29 i målskillnad. Återigen vill jag poängtera att att laget ligger allra sist, och möter det näst bästa bortalaget Santa Clara.

Santa Clara:

Santa Clara som på en sjätte plats i ligan endast ligger 5 poäng efter serieledarna och har ett försprång ner till Real Sporte på 15 poäng.  8 vinster, 3 oavgjorda och 6 förluster.26/24. Man är det näst bästa bortalaget denna säsongen och står på 4 segrar och 4 förluster. Och står utan oavgjorda resultat. på resande fot.

Statistik:

Lagen har som sagt aldrig möts förut. Men ser man först till Real Sportes hemmastatistik efter 8 spelade omgångar så står man på 2-1-5 och en målskillnad på 13/14. Av lagets 22 mål så har alltså 13 gjorts på hemma plan. Santa Claras borta statistik är 4-0-4 och deras målskillnad ligger på 14/15. Mer än hälften av lagets totala mål produktion har gjorts på bortaplan. Så jag tänker dra till med ett odds på 1.86 att BLGM mål av den anledningen att det verkar inte finnas någon brist på deras offensiv. Oavsett hur dåligt hemmalaget än må vara. Lycka till men inte för mycket!

Mitt Spreadsheet

 

 

 

 

Tipsa om Spelförslag: Real Sport vs Santa Clara 21/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades