Spelförslag: Real Sociedad vs Celta Vigo 21/1

Real Sociedad– Celta Vigo La Liga, Spanien

Matchen:

Stolpe ut 2 gånger om på 2 dagar så jag får hoppas att det inte blir tredje gången gilt den här gången. Jag har kollat in en match från Spanska La Liga idag och den mellan Real Sociedad och Celta Vigo. 2 lag på plats 11 och 15 som inte direkt har imponerat i sitt försvarsspel efter 19 omgångar. Dagens spelförslag känns därför extra fint att spela som en singel eller ta med på en dubbel. 1.50 på att båda lagen gör mål ska synas idag.

Celta Vigo ligger på en 11e plats med 7 vinster, 4 oavgjorda och  8 förluster. 33/27 i målskillnad visar klara indikationer på att det är sällan laget lämnar planen mållösa eller håller nollan. Man snittar 1.74 mål framåt och släpper in 1.42 mål bakåt, och har har spelat 13 av sina 19 matcher med över 2,5 mål. På resande fot står laget för 4 vinster, 1 oavgjord och 5 förluster där laget anmärkningsvärt nog har stått för 20 av sina 33 mål och släppt in 15 av 27. Så det råder ingen direkt måltorka hemma som borta.

Real Sociedad är inte så mycket sämre dom på en biten. Laget ligger på en 15e plats efter sina 19 omgångar och har ett betydligt högre målsnitt än vad Celta Vigo har. Man har gjort 33 mål framåt och släppt in 34. Vilket ger ett snitt på 1.74 framåt och 1,79 bakåt.  Real Sociedad har 3 vinster hemma, spelat 3 oavgjorda och har förlorat 4. Men deras målskillnad hemma är ännu mer anmärkningsvärt än Celta Vigos. 21 gjorda mål framåt och 21 insläppta.

Denna matchen kan bara sluta på ett sätt idag och det är att BLGM. Jag höjer insatsen och lutar mig tillbaka. Lycka till vid rygg!

 

Mitt Spreadsheet:

Speltips: BLGM

Odds: 1.50

Spelstopp: 18.30

Spelbolag: https://5spades.com/BetFinal-sport
100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Real Sociedad vs Celta Vigo 21/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades