Spelförslag: Real Sociedad- Deportivo La Coruna 2/2

Real Sociedad– Deportivo La Coruna La liga Spanien

Matchen:

Dagens andra match presenteras idag och jag hämtar hem ett fint spelförslag från den spanska ligan och matchen mellan Real Sociedad och Deportivo La Coruna. Det första jag tänkte när jag såg matchen var att detta är en match där båda lagen gör mål. Herregud liksom. Real Sociead är ett lag som gör lika många framåt som man släpper in bakåt. Och Deportivo är inte sämre dom. Detta är på sätt och vis ett bottenmöte då bortalaget ligger 3a från slutet medans Real Sociedad  ligger på en 15e plats med 6 poängs försprång.  Att denna matchen slutar mållös kommer inte hända idag.

Real Sociedad på en 15e plats i ligan spelar väldigt ojämnt och står på 6 vinster, 5 oavgjorda och 10 förluster så här långt in på ligan. Målskillnad otroliga 36/40. Vilket ger ett ganska klart perspektiv på att inte siffrorna inte komma hållas nere ikväll.Sett till hemmaspelet så har 22 av målen gjorts och  23 av lagets 40 har man släppt förbi sig. Det ger ett målsnitt på 2 mål framåt och 2.09 bakåt. På det så har Real Sociedad gjort mål i 10 hemma matcher av 11 och släppt in mål i 10 av 11. Det står man högst med i Spanien med 90,9 procent. Lägg till att 9 av dessa 11 matcher har gått över 2,5 mål.

Deportivo La Caruna ligger trea från slutet och riskerar nerflyttning om man inte får ordning på spelet. Bara en seger av 10 har kommit på resande fot denna säsongen. Följt av 3 oavgjorda och 6 förluster. Målskillnad 11/26 ger ett målsnitt på 1.1 framåt och 2.6 bakåt. Laget har gjort mål i 7 av sina 10 bortamatcher och har släppt in mål i 9 av dom. 1.55 ska ses som ett fint bjudodds från bolagen och jag synar. Lycka till vid rygg!

 

Mitt spreadsheet:

Speltips:  BLGM-JA

Odds: 1,55

Spelstopp:21.00

Spelbolag:https://5spades.com/Unibet-Sport
200% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Real Sociedad- Deportivo La Coruna 2/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades