Spelförslag: Raith Rovers vs Albion Rovers 6/2

Raith Rovers– Albion Rovers/ League One/ Skottland

Matchen:

Inget tvivel om att gårdagens skrällar avlöste varandra. Inte många kan ha trott på en Chelsea förlust igår. Högst osannolikt på ett 4-1 resultat. Men så är sporten. Bollen är rund och allt kan hända. Någonting som däremot kommer att hända är avspark i den Skotska andra divisionen ikväll därav jag hämtar hem dagens spelförslag till fina 2.80 gånger pengarna. Vilket jag ser som ett väldigt generöst odds idag. Det vore tjänstefel att inte syna med nån slags insats idag. Vad sägs om detta?!

Ligans bästa lag Raith Rovers hemma mot Albion Rovers på en 8e plats. Raith rovers står på 15 vinster, 5 oavgjorda och 3 förluster efter 23 omgångar och har mäktat med 46 mål framåt och har bara släppt in 19. Hemma statistiken visar 0 förluster, 10 vinster och en oavgjord. 23 av målen har fallit in och bara 6 har man släppt förbi sig. Det ger ett snitt på lite drygt 2 mål framåt och bara 0,45 mål bakåt. Så det är inte många bollar som rullar förbi dom. Jag har fastnat för att man vinner denna matchen idag och att man släpper in ett mål idag sett till deras motståndare Albion Rovers bortastatistik.

Man må ligga på en 8e plats i ligan men faktum är att av lagets totalt 6 vinster så har 4 av dom kommit på resande fot. Man har gjort hela 29 mål framåt och släppt in 27 på 12 matcher vilket ger ett otroligt målsnitt på 2,42 mål framåt och 2,25 mål bakåt. Man har gjort mål i 10 av dessa bortamatcher och har släppt in mål i 11 av dom. Jag tycker att oddset på 2.80 är värt att syna idag och sätter en mindre summa på det. Utgångstips 2-1 till Raith Rovers ikväll.

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Raith Rovers vinner och båda lagen gör mål

Odds: 2.80

Spelstopp:20.45

Spelbolag:https://5spades.com/Unibet-Sport
200% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Raith Rovers vs Albion Rovers 6/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades