Spelförslag: Pusamania Borneo vs Mitra Kukar 6/8

MATCHEN:

Pusamania Borneo har vunnit dom 4 senaste hemma matcherna  där man även är obesegrade efter 8 omgångar. Man står på 5 segrar och 3 oavgjorda medans Mitra Kukar kommer till spel med 4 raka inbördes förluster mot Pusamania samt att man ännu inte har vunnit på bortaplan efter att ha kryssat 2 gånger och förlorat 6 på sina 8 matcher. I denna korrupta liga där hemma lagen vinner 59 procent av alla sina matcher och bortalagen 19 procent enligt statistiken och summeringen som är gjord på över 170 matcher från denna högsta liga så tycker jag att 1.80 gånger pengarna på Pusamania Borneo ska spelas. Speciellt när hemmalaget dessutom har gjort 2 mål eller fler i dom 7 senaste matcherna.

Mitt Spreadsheet 27e Juli vs 27e Augusti:

En sammanfattning av tabellen och lagen:

En summering av tabellen är Pusamania är ett bra hemmalag och ligger med i toppen av den statistiken om man vinner sin match idag. Man har tagit 18 poäng på 8 matcher medans Mitra Kukar har tagit 2 poäng på bortaplan. Bäst form för dagen har hemmalaget som har tagit 13 poäng  medans Mitra står på 10 poäng. 

Pusamania Borneo: 

Pusamania Borneo har gjort mål i alla sina 8 hemma matcher. Ett hemma spel där man har tagit 68 procent av alla sina poäng. Man har ännu inte förlorat på dessa 8 matcher och står på 5 vinster och 3 oavgjorda. Pusamania Borneo är ett lag som nästan alltid garanterar mål och har man gjort det i 100 procent i sina hemma matcher så har man gjort det i 80 procent av sina bort matcher. Nackdelen är att man släppt in mål i 13 av 19.matcher. 

Mitra Kukar:

91 procent av alla Mitra Kukars poäng har kommit på hemmaplan där man har tagit 7 vinster och förlorat 3 medans man på bortplan ännu inte har vunnit och står på 2 oavgjorda och 6 förluster efter 8 matcher. Man har misslyckats med att vinna sina 8 senaste matcher. Noterbart är att av lagets totala målskörd så har 81 procent av alla målen kommit på hemmaplan. Mitra  har på dom 10 senaste borta matcherna 1 vinst, 2 oavgjorda och 7 förluster..

Inbördes möten: 

På dom 5 senaste mötena så har Pusamania Borneo vunnit vunnit 4 raka matcher och har inte förlorat sedan den 10 Juni 2016. Man har alltså vunnit båda borta möterna och båda hemma möterna mot Mitra  och har hållit nollan 3 gånger i rad.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅  Mitra  har inte vunnit borta än och har 6 förluster och 2 oavgjorda på 8 matcher

✅  Pusamania Borneo har ännu inte förlorat hemma och har på 8 matcher 5 vinster och 3 oavgjorda resulatat

⚠ Pusamania Borneo har släppt in mål i 6 av 8 hemma matcher 

Speltips: 

Odds: 1.80

Unit: 3

Spelstopp: 13.35

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Pusamania Borneo vs Mitra Kukar 6/8 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades