Spelförslag: PS Kemi vs RoPS 21/6 “Här ska det väl ändå råda klasskillnad?”

En rek är inte tillräckligt bra skriven om den inte sitter”

                                              MATCHEN: 

Gårdagen satt med den klassiska övertidsmålet i 95e minuten och vi kunde därmed skriva av dagens enda rek från min sida som en vinst och jag har bestämt mig för att hålla mig kvar i Finland och tar steget upp till högsta ligan för att kolla in matchen mellan PS Kemi och RoPS där jag anser att en RoPS seger till 2 gånger pengarna är lite väl generöst sett till tabell läget.

Okej, visst det är en tuff bortamatch för RoPS sett till båda lagens form där båda lagen kommer med en rad oavgjorda resultat på slutet men ska man se till tabellen så ligger RoPS på en andra plats efter 14 omgångar och står på 8 segrar, 3 oavgjorda och 3 förluster. Målskillnaden 20/9.

PS Kemi däremot näst sist med 11 poäng på 13 matcher. Man har tagit endast 3 segrar, kryssat 2 gånger och förlorat 8 gånger. Deras målskillnad är mindre smickrande med 14/24, vilket i praktiken innebär att man snittar nästan 2 mål behind per match.

Jag vill återigen förtydliga mig om att jag kan inget om finska ligan, dess spelare eller tränarstab mer än att jag ser ett bra spelvärde i den här matchen och lägger dagens första spelförslag att RoPS vinner och tar med sig alla 3 poängen idag till fina 2 gånger pengarna.  Utgångstips: 0-1.Vi jobbar in den! Lycka till!  Spreadsheet 27e maj- 27e Juni

PS Kemi:

Så här dåliga är PS Kemi den här säsongen, Det lyser mer rött en ett övergångsställe i Tokyo. 3 vinster, 2 oavgjorda och förluster och näst sist i Veikkausliiga. Statistiskt så kan vi ta med 2 saker. 1) Man har släppt in mål i över 70 procent av alla sina matcher. 2) Man har förlorat över hälften av alla sina hemma matcher.

RoPS:

På en aqndra plats i tabellen och jag kan förstå varför man ligger där uppe i toppen. Ser man till RoPS samtliga matcher den här säsongen så har man bara förlorat 3 gånger sen den 8e april. Ett stabilt lag som har gjort mål i alla sina hemma matcher och har hållit nollan i 57 procent av alla sina bortamatcher. En vanlig dag på jobbet så ska man vinna den här matchen idag.

 

Inbördes möten: 

RoPs och PS Kemi mötes den 22a april i ligan och den matchen vann RoPS hemma med klara 3-0

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ RoPS har bara förlorat 3 gånger den här säsongen.

✅ RoPS vann för 2 månader sen med 3-0

⚠ alla oavgjorda resultat på slutet.

Speltips: RoPS

Odds:2.00

Spelstopp: 16.30

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport 

Tipsa om Spelförslag: PS Kemi vs RoPS 21/6 “Här ska det väl ändå råda klasskillnad?” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades